Casper Ruud:

Vekker oppsikt i utlandet

Utenlandsk presse har plukket opp tennisstjernens kjæreste.

KJÆRESTER: Maria Galligani og Casper Ruud har vært et par siden 2018. Foto: Instagram
KJÆRESTER: Maria Galligani og Casper Ruud har vært et par siden 2018. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Hvem er Casper Ruuds (23) kjæreste Maria Galligani? Norges-stjernen i French Open-finalen», slår den britiske avisen The Sun, en av verdens største aviser, stort opp i dag.

Og i kjent, britisk tabloidstil kjører de et tittel-ordspill under bildet av de to sammen: «I LOVE RUU».

Det bygger seg opp til en enorm norsk idrettsdag når Ruud kl 15.00 møter sitt forbilde og sin læremester Rafael Nadal (26) i finalen i French Open.

Foto: Skjermdump The Sun
Foto: Skjermdump The Sun Vis mer

«Og fra tribunen på Roland Garros følger Ruuds kjæreste Maria Galligani spent med», gjør The Sun et stort nummer ut av for sine 30 millioner lesere.

SJOKKERER: Holger Rune er i hardt vær etter krangelen med Casper Ruud. Nå har gamle videoer av dansken dukket opp. Video: Discovery + / Eurosport. Vis mer

Psykologistudent

Casper og psykologstudenten har vært sammen siden 2018.

«Maria har vært en ivrig tilskuer på Caspers kamper, og parets Instagram-kontoer inneholder begge kjærlige bilder av de to sammen», observerer tabloidavisen The Sun på sine nettsider – og utdyper:

«Maria Galligani kommer i likhet med Ruud også fra Norge. Og smarte Maria studerer for sin mastergrad i psykologi ved Syddansk Universitet.»

- Min første

The Sun vier – heldigvis – ikke bare plass på Ruuds kjærlighetsliv.

FULL AV HEMMELIGHET: Petter Stordalen svarer på spørsmål med noe merksomt vagt. Video: Anders Johan Stavseng Klipp: Jakob Geir Grimsmo Vis mer

Avisen skriver også om Ruuds kommende møte med sin mentor Nadal på den aller største tennis-scenen. Avisen skriver om årene da Ruud var student på den såkalte Nadal-skolen i Spania, hvor lovende tennis-spillere får tett oppfølging fra Nadals trenere og ham selv. The Sun siterer Ruud på at finalen blir en spesiell anledning for både ham og Nadal.

- Han spiller for sin 22. Grand Slam-tittel. Jeg spiller for min første, har Ruud uttalt.

På en pressekonferanse etter semifinale-seieren sa Ruud til verdenspressen at han aldri har spilt offisielt mot Nadal, men at han har gjort noen få treningssett mot ham. Da har han alltid tapt.

- Men det var fordi jeg som hans student ville være snill mot ham, spøkte Ruud.

LES OGSÅ: - Rørt bare av tanken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer