Sophie Elise:

Vekker oppsikt i utlandet

Toppbloggeren skaper overskrifter i britisk tabloidavis.

SKAPER OVERSKRIFTER: Sophie Elise Isachsens avgjørelse om å reise til USA for å få reversert en rumpeoperasjon hun gjennomførte i Tyrkia som 19-åring, skaper overskrifter i Storbritannia. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør/ Faksimile Daily Mail
SKAPER OVERSKRIFTER: Sophie Elise Isachsens avgjørelse om å reise til USA for å få reversert en rumpeoperasjon hun gjennomførte i Tyrkia som 19-åring, skaper overskrifter i Storbritannia. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør/ Faksimile Daily Mail Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke valgte toppblogger Sophie Elise Isachsen (24) å være åpen med sine lesere om at hun angrer på rumpe-operasjonen hun gjorde som 19-åring.

I innlegget som hadde tittelen «rumpe-update», skrev hun at hun nå skal til USA for å få reversert operasjonen hun gjennomførte i Tyrkia for omtrent fem år siden, et valg hun blant annet begrunner med at hun er «lei av å ha en rumpe som ikke ser naturlig ut».

Nå har 24-åringens beslutning nådd tabloidavisene på andre siden av Nordsjøen, hvor Isachsen blant annet omtales som «sanger».

Preger fronten

Det er på Daily Mail at 24-åringen fra Harstad preger fronten med sin bakdel, hvor tittelen lyder «Sanger, 24, avslører at hun har fått en unaturlig bakdel etter å ha gjennomgått billig kirurgi i Tyrkia som tenåring».

PÅ DAILY MAIL: Toppbloggerens rumpe-beslutning har fått henne i en av Storbritannias støste tabloidaviser. Skjermdump: Daily Mail
PÅ DAILY MAIL: Toppbloggerens rumpe-beslutning har fått henne i en av Storbritannias støste tabloidaviser. Skjermdump: Daily Mail Vis mer

Saken tar utgangspunkt i Isachsens nylige blogginnlegg, hvor hun advarer andre mot valget hun tok om å gjennomføre kirurgien billigst mulig, og er bildelagt med en rekke bilder fra bloggerens Instagram-profil.

CRIBS: Jonas får snoke i huset til Sophie Elise, men det er én ting hun nekter å vise frem. Video: Rød Løper Vis mer

Sophie Elise forteller nemlig på bloggen at mange mennesker blir lokket til Tyrkia for å operere, nettopp av hensyn til pris. Mange unge jenter var der for femte og sjette gang for å fettsuge seg og deretter putte alt i rumpa, skrev hun i innlegget.

- Jeg gjorde det i Tyrkia og tenkte billig og bra, sånn man kan tenke når man er 19 og ikke tenker på konsekvenser, utdypet hun til Se og Hør i forrige uke.

Advarer mot trenden

Daily Mail setter Sophie Elises uttalelser om kirurgi i Tyrkia i sammenheng med statistikk som viser at et stadig økende antall briter velger å reise til land som Tyrkia for å gjennomføre plastiske operasjoner.

Dette ettersom Tyrkia, sammen med land som Mexico, Tsjekkia og Polen, er blant de billigere alternativene for denne typen kirurgi.

SKAL OPERERES: Toppblogger Sophie Elise Isachsen skal fjerne rumpeimplantatene, noe som har ført til blandede reaksjoner fra fansen. Video: Julie Easter Christiansen / Reporter: Jonas Scheie Hammer Vis mer

Videre skriver avisen at det britiske forbundet for estetiske plastiske kirurger, advarer mot trenden om å gjennomføre kirurgi som ikke er medisinsk begrunnet. Dette uavhengig av hvor den gjennomføres. Forbundet hevder at så mange som 1 av 3000 dør av komplikasjoner relatert til inngrepene, skriver avisen.

Skal vurdere mulighetene

Selv om Sophie Elise nå planlegger å reise til USA for å få en annen kirurgs mening om hva hun bør gjøre videre for å få en mer «naturlig» bakdel, er hun åpen for at det ikke nødvendigvis vil resultere i at det blir fjernet helt.

- Jeg er helt åpen for at jeg kommer til kirurgen og at han sier «du burde ikke fjerne, for det blir stygt som faen». Da kommer jeg til å si at jeg ikke skal gjøre det.

Det vil for øvrig ikke bli den første gangen bloggeren fjerner implantater. I januar fjernet hun silikonet i brystene, men et drøy halvår seinere, avslørte hun at hun hadde tatt ny silikon i brystene.

LUNSJ HOS LILLI: Sophie Elise har lunsjet med Lilli Bendriss og sammen kommer de inn på hennes spesielle evne. Vis mer

Dette forklarte hun med komplikasjoner, ettersom venstre bryst angivelig hadde problemer med å «trekke seg tilbake» og dermed førte til at det var mye mindre enn høyre bryst.

LES OGSÅ: Roser Sophie Elise etter operasjonen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer