Jesy Nelson:

Vekker oppsikt i «nakenkjole»

Overlot lite til fantasien i det frekke antrekket.

VÅGAL: Den britiske sangerinnen vekker nok en gang oppsikt for antrekkene sine. Foto: NTB
VÅGAL: Den britiske sangerinnen vekker nok en gang oppsikt for antrekkene sine. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jade Thirlwall, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock og Jesy Nelson var bare tenåringer da de brått ble kastet sammen som en gruppe på sangkonkurrasen X Factor UK.

Jentegruppa navnga seg selv «Little Mix», og var til slutt de som gikk seirende ut av den konkurransen.

I nesten et tiår, så det ut som om firebanden var urokkelige - de støttet hverandre gjennom kjærlighetssorg og vanskelige tider, og de omsluttet hverandre i en beskyttende sfære som ingen helt klarte å trenge gjennom.

Sjokket var derfor stort da Nelson annonserte at hun kom til å forlate den ikoniske jentegruppa i 2020 - og det skulle bli enda større ettersom 31-åringen i ettertid gikk hardt ut mot sine tidligere bandkamerater.

COMEBACK: Jentegruppa «The Pussycat Dolls» skal gjøre comeback, og i helgen opptrådte de under den britiske versjonen av X Factor. Ikke alle var like fornøyde etter showet. Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

- Min mentale helse ble dårligere av å være en del av Little Mix - det konstante presset er ikke bra for meg., uttalte 31-åringen til Mirror da bruddet med venninnene var et faktum.

I ettertid har anklagene mot venninnene haglet, og fasaden begynte raskt å slå sprekker etter det uungåelige bruddet.

Byr på seg selv

Nelson har i ettertid holdt seg godt synlig i rampelyset - og hennes 9 millioner instagram -følgere, får stadig et innblikk i stjernens overdådige livsstil og vågale antrekk.

31-åringen er ikke fremmed for å by på seg selv, og nylig vakte hun nok en gang oppsikt for sitt dristige klesvalg.

Sangerinnen var nemlig iført en ganske iøynefallende kjole - som hadde motivet av en naken kvinne da hun og kjæresten Zion Foster var ute på et stevnemøte.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Selv om 31-åringens figurnære kjole har skapt reaksjoner i kommentarfeltet på Instagram, virker hovedpersonen selv å ta kritikken med knusende ro.

LES OGSÅ: Tatt på senga

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer