Eva Mendes:

Vekker oppsikt etter dette

Skuespilleren har fått mange til å sperre opp øynene etter denne behandlingen.

SJOKKERER: Skuespilleren Eva Mendes vekker oppsikt etter at hun delte et bilde av en kosmetisk behandling. Her avbildet med kjæresten, Ryan Gosling, og Bradley Cooper. Foto: Dave Allocca/Starpix/REX/NTB
SJOKKERER: Skuespilleren Eva Mendes vekker oppsikt etter at hun delte et bilde av en kosmetisk behandling. Her avbildet med kjæresten, Ryan Gosling, og Bradley Cooper. Foto: Dave Allocca/Starpix/REX/NTB Vis mer
Publisert

Man får ofte høre at skjønnhet kommer innenfra, men skal man tro flere Hollywood-kjendiser så virker ikke det helt som tilfellet. Mange får nemlig utført bisarre behandlinger for å holde utseendet i sjakk - enten det gjelder vampyrbehandlinger, «kopping» eller innsprøyting av botox her og der.

Det gjelder også i aller høyeste grad skuespilleren Eva Mendes (46), som nå vekker oppsikt blant følgerne sine på sosiale medier.

I forrige uke publiserte hun nemlig et bilde av seg selv mens hun fikk utført en nok så merkelig behandling, noe som naturligvis har fått følgerne til å sperre opp øynene.

På bildet har hun nemlig syv sprøytespisser godt plassert i halsen.

HEKTA: 25 år gamle Patrick Mast elsker å gjøre kirurgiske inngrep på fjeset sitt, og har brukt over en halv millioner kroner over årene. Reporter: Christian Wehus. Video: @patrichaflatwood Vis mer

Ante ikke hva som foregikk

Behandlingen heter, ifølge Mendes, «mono-threading», og skal bidra til å løfte og stramme huden. Behandlingen fikk hun av en venn for å promotere et nyoppstartet spa.

«Her får jeg mono-threads. Herregud! Jeg oppdaterer dere med resultatene hvis dere vil. Så glad for å støtte denne flinke skjønnhetsteknikeren som åpner en egen latina-eid bedrift. Kom igjen, dronning!»

I kommentarfeltet svarer hun også en følger, og innrømmer at hun ikke ante hva som egentlig foregikk på halsen hennes.

«Helt ærlig så visste jeg ikke at det var så mange sprøyter. Da hun fortalte meg hvor mange så trodde jeg ikke på det, og ba henne ta et bilde. Dette bildet var ikke planlagt. Jeg liker ikke fysisk smerte! Jeg liker ikke nåler! Dette var stort for meg», skriver hun.

OPERASJON: Richard Liedholm fra «Ex on the Beach» får gjennomført hårtransplantasjon. Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

«Vil heller bæsje ut en murstein»

Bildet har, ikke helt overraskende, vekket sterke reaksjoner i kommentarfeltet. Store deler av følgerne har imidlertid sett på det hele med en humoristisk tone.

«Hvilken del av Saw (skrekkfilm, journ.anm.) er dette fra?», har en følger spurt om.

«Å herregud, vær så snill, ikke nys nå», kommenterte en annen.

«I helsike. Jeg vil heller bæsje ut en murstein og prompe et brekkjern», kommenterer en tredje, sammen med flere latteremojier.

«Har ikke en slapp hals»

Bildet ble senere delt av Mariana Vergara, som er utdannet lege og kirurg, samt skjønnhetsekspert, ifølge hennes egen Instagram. Der forklarte hun inngrepet for sine egne følgere, ifølge Page Six.

«Mono-threads aktiverer kollagensyntese, noe som bidrar til en gradvis hudtykkelse, hudstramming og gjør huden mer ungdommelig», forklarer Vergara.

OPERERT: Engelske Nicki Valentina Rose og svenske Natasha Crown har én ting til felles: De har begge brukt store summer på å operere seg, og jo større, jo bedre. Vis mer

Da en følger spurte om inngrepet ville løfte slapp hud på halsen, svarte hun: «Nei, ikke nødvendigvis», og la til:

«Hun har ikke en slapp hals. Denne behandlingen stimulerer kollagenproduksjonen og forhindrer slapp hud.»

LES OGSÅ: Emma Ellingsen åpnet seg om inngrepet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer