«24 stjerners julekalender»:

Vekker oppsikt: - Drøy strategi

Influenseren tyr til en oppsiktsvekkende opptreden under NRKs julekalender.

OVERRASKER: Øyunn Krogh har imponert mange i NRKs julekalender. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
OVERRASKER: Øyunn Krogh har imponert mange i NRKs julekalender. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I disse dager ruller den kjendisspekkede julekalenderen «24 stjerners julekalender» over skjermer rundt om i landet. NRK-programmet er ledet av Markus Neby (31).

Her konkurrerer 24 kjendiser i ulike grener som er inspirert av jul. En deltaker må forlate programmet hver episode, før de i siste episode står igjen med en julestjerne.

Under mandagens sending er utfordringen kjendisene møter å få en hel familie til å le - og dette skal de klare på to minutter. En og en går de inn i rommet med mål om å «gjøre alle sammen gla'».

Vekker oppsikt

Blant deltakerne som kjemper om plassen i julekalenderen er 27 år gamle Øyunn Krogh.

GRUER SEG: Emil Gukild forteller hva han gruer seg til å se på skjermen i «24 stjerners julekalender». Reporter: Sofie Losen. Video: NRK/ Nora Skavhaug. Vis mer

Influenseren tyr imidlertid til en noe oppsiktsvekkende metode for å få den utvalgte familien til å trekke på smilebåndet.

- Jeg har en drøy strategi. Utrolig drøy strategi. Jeg har skjønt at hvis du ikke har noen vitser så er det veldig smart å gå for kropp. Egentlig veldig billig triks, men jeg får gå for det, uttaler Krogh i programmet rett før det er hennes tur til å gå ut i ilden.

Familien får nemlig vitne til at 27-åringen kler av seg på overkroppen og står toppløs foran både familien og TV-tittere. Planen ser imidlertid ut til å fungere, da flere i juryen humrer av påfunnet.

Etter at hver og en av de gjenstående deltakerne hadde vist frem sin morsomste side, fikk hun også den glade beskjeden om at familien var enige om at hun hadde vunnet konkurransen.

NAKENKJOLE: Kjolevalget til Øyunn Krogh fikk oppmerksomhet på premierefesten til NRKs «24-stjerners julekalender». Video: Rød Løper. Vis mer

- Desperat

Til VG uttaler Krogh at hun var sliten da beskjeden om at de skulle underholde en hel familie kom.

- Jeg hadde ikke mer humor i kroppen i det hele tatt, men jeg hadde kropp. Så da tenkte jeg da spiller jeg på den. Det er et triks man kan ty til når man er desperat, uttaler influenseren og legger til:

- Jeg tenkte at man kan i hvert fall ikke si at det var seksualisert, for de greiene der var ikke sexy. Det var ordentlig ugreit, tenkte jeg.

Se og Hør har vært i kontakt med Øyunn Krogh, som ikke ønsker å gi en kommentar til saken.

- Revansje

Det er ikke første gangen Krogh blir spesielt lagt merke til av både dommere og seere under julekalenderen.

I søndagens episode kunne nemlig «Skal vi danse»-dommer Merete Mørk Lingjærde (60) fortelle at 27-åringen imponerte henne stort da deltakerne skulle vise frem sine danseferdigheter.

«24 STJERNERS JULEKALENDER»: I en luke av «24 stjerners julakalender» må produksjonen bryte inn midt i en julelek. Video: NRK Vis mer

- Øyunn! Altså, jeg er jo leder for en danseutdanning, du kunne kommet rett inn dit. Sånn seriøst, du er altså så god, utbryter «Skal vi danse»-dommeren.

Dette sa Lingjærde helt uvitende om at Krogh tidligere i episoden har fortalt at hun har søkt på den aktuelle skolen, og fått avslag, ikke mindre enn tre ganger.

Til Se og Hør uttalte Lingjærde at hun syntes det var morsomt å høre at Krogh hadde søkt seg inn på skolen tidligere.

- Øyunn fikk en revansje på meg der, det var veldig gøy! Morsomt at hun konfronterte meg, sa dansepedagogen.

LES OGSÅ: - Er ikke klar for kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer