- Vegringen for å stå fram var begrunnet

Foreldrene til Geir Kvarme hadde ikke reaksjonen han hadde ønsket seg.

MED EKTEMANNEN: Geir Kvarme og ektemannen Sebastian dukket opp på sommershowet til Inger Lise Rypdal i Tønsberg i fjor sommer. Sammen har de døtrene Anna og Nola. Foto: Tor Lindseth
MED EKTEMANNEN: Geir Kvarme og ektemannen Sebastian dukket opp på sommershowet til Inger Lise Rypdal i Tønsberg i fjor sommer. Sammen har de døtrene Anna og Nola. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video der Geir Kvarme snakker om å stå fram som homofil nederst i saken!

SEOGHØR.NO: I tirsdagens «Skogheim flytter inn»-program er det skuespiller Geir Kvarme (48) som får besøk. I programmet snakker han om tiden da han forsto at han var homofil.

- Jeg var sammen med mange jenter, men det var et eller annet som ikke var helt riktig. Jeg synes ikke det var en lett tid, sier han i TV 2-programmet.

SISTE SJANSE! STEM PÅ «ÅRETS TV-NAVN» OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!

Kvarme forteller til Kristin Skogheim at tiden før man står frem er en ensom tid, hvor man kjemper mot sine egne demoner.

- Man gruer seg til den erkjennelsesprosessen overfor foreldre og kamerater. Særlig fordi det er en prosess man går med alene en stund. Og i den erkjennelsesprosessen så lever man et liv hvor man ikke er ærlig med seg selv, forteller Kvarme.

Og da han først fortalte det til foreldrene, tok de ikke det slik skuespilleren hadde ønsket.

- Foreldrene mine hadde ikke den reaksjonen jeg hadde ønsket meg, så vegringen min for å fortelle det var begrunnet. Jeg hadde ønsket en mer inkluderende og umiddelbar sånn: Dette er greit og hvordan har du det?. Men jeg synes de var mer opptatt av hvordan de hadde det i forhold til det. Det var min umiddelbare skuffelse, men den har ordnet seg veldig i etterkant.

- Da syntes jeg ikke det var så greit. Og det tror jeg ikke de syntes heller, sier Kvarme.

«Skogheim flytter inn» ser du tirsdag klokken 20.00 på TV 2. Se vår store TV-guide her!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Nå trenger vi å slappe av[obj:media:11167]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer