Vegar Hoel er død

Skuespilleren døde etter lang tids sykdom.

GIKK BORT: Skuespiller Vegar Hoel avbildet under pressedagen for filmen «Død Snø 2» i Oslo i 2014. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
GIKK BORT: Skuespiller Vegar Hoel avbildet under pressedagen for filmen «Død Snø 2» i Oslo i 2014. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Vegar Hoel er død, melder Stavanger Aftenblad.

Hoel ble 47 år gammel, og døde på Stavanger universitetssjukehus mandag etter lang tids sykdom, skriver avisen.

- Det er med stor sorg vi må melde at skuespilleren Geir Vegar Hoel gikk bort i dag etter lang tids sykdom. Han ble 47 år gammel og døde på SUS med sine nærmeste rundt seg, skriver kollega Hans Petter Jørgensen på vegne av Hoels familie og venner.

Flere roller

Hoel døde på Stavanger Universitetssykehus tidligere mandag, opplyser avisen. Han etterlater seg samboer og ett barn.

- Til og med på sykehuset så han det som sin oppgave at alle andre skulle ha det best mulig, og gjerne på hans bekostning, sier vennen Arild Østin Ommundsen til avisen.

Hoel er kjent fra filmer som «Mongoland», «Alt for Egil», «United» og «Mannen som elsket Yngve». Han har også medvirket i en rekke TV-serier, som «Lykkeland» og «Okkupert».

LES OGSÅ: - Vi er knust og helt ødelagt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer