Vebjørn kjøpte morgengave før han visste hvem kona var

Dagen derpå ble ekstra spesiell for «Gift ved første blikk»-paret...

SEOGHØR.NO: Annabelle Bauer (28) og Vebjørn Tveiterås (28) fått mye oppmerksomhet etter at de ble gift i TVNorge-programmet «Gift ved første blikk» uten å kjenne hverandre på forhånd.

Dagen etter bryllupet, reiste paret rett på bryllupsreise til Riga.

I onsdagens episode får seerne blant annet se hvordan det gikk da Vebjørn skulle gi sin ukjente brud den tradisjonelle morgengaven.

- Dette har jeg gledet meg til. Jeg sa jo jeg ville vente til Riga med morgengaven. Så her, fra meg til deg, sier Vebjørn og gir henne gaven.

GAVEN: Vebjørn Tveiterås gir spent morgengaven han kjøpte, før han kjente sin kone.
GAVEN: Vebjørn Tveiterås gir spent morgengaven han kjøpte, før han kjente sin kone. Vis mer

- Nå er jeg spent. Dette kjøpte du før du kjente meg. Oi, et kamera? Et polaroidkamera?! Gøy, den likte jeg, svarte Annabelle.

Imponerte

Man kan trygt si at Vebjørn imponerte. Gaven gjorde faktisk såpass bra inntrykk, at Annabelle fikk ekstra sommerfugler i magen.

- Det var innmari gøy å åpne morgengaven. Jeg pleier ikke å live gaver, så tenkte jeg at det kan gå veldig feil. Så klarte han å treffe på akkurat det at det er en ting, men også gir opplevelser. Så da fikk jeg masse sommerfugler i magen, og tenkte at dette blir bra, smilte hun.

Spesiell situasjon

GIFT: Plutselig var Annabelle Bauer og Vebjørn Tveiterås gift på TVNorge.  Foto: TV Norge
GIFT: Plutselig var Annabelle Bauer og Vebjørn Tveiterås gift på TVNorge. Foto: TV Norge Vis mer

Annabelle og Vebjørn er to av deltagerne i programmet, der eksperter velger ut partnerne. Hun forteller at de siste minuttene før vielsen var vanskelige.

- Det er en veldig spesiell situasjon. Produksjonen hadde plassert meg på et rom sammen med en venninne, og der satt vi i mange timer, slik at jeg ikke skulle se Vebjørn.

- Nervene var ganske ille, men jeg var egentlig veldig rolig fram til den siste halvtimen. Men så begynte jeg å tenke på ting som: Hva om vi ikke har noe kjemi? Hva om vi ikke liker hverandre? Da fikk jeg panikk og begynte nesten å gråte, sier hun til Seoghør.no.

I programmet skal parene leve sammen som mann og kone i fire uker. Hvis det oppstår kjærlighet underveis, så har eksperimentet lykkes. Hvis ikke, blir de skilt.

«Gift ved første blikk» går onsdager klokken 20.30 på TVNorge.

LES OGSÅ: Fikk panikk

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.