- Vebjørn har gitt meg flere blåmerker

Lørdagens dramatiske møte med parketten er ikke første gangen det smeller for «Skal vi danse»-paret. Se video

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Publikum gispet da kunstneren Vebjørn Sand (46) avsluttet sin opptreden i lørdagens «Skal vi danse» med å kaste dansepartneren Nadya Khamitskaya over ryggen, noe som førte til et hardt møte med TV 2-parketten.

Etter sending innrømmet småbarnsmoren at hun kjente fallet på kroppen, men hadde ingenting negativt å si om Vebjørns innsats.

- Det var planlagt at jeg skulle falle, men akkurat hvordan jeg skulle falle var ikke planlagt. Litt dramatisk skulle det bli, men jeg trenger ikke is eller noe, sier hun til Seoghør.no.

- Denne dama har jo en kropp av betong, skyter Vebjørn inn.

Paret innrømmer imidlertid at det har blitt mange knall og fall på trening.

- Vebjørn har gitt meg flere blåmerker og jeg har gitt ham noen også. Han får blåmerker når han gjør noe galt og jeg når det er i koreografien.

Paret gikk trygt videre fra lørdagens sending, mens den tidligere Playboy-modellen Lillian Müller gikk tapende ut av danseduellen mot Stein Johan «Steinjo» Grieg Halvorsen.

Vebjørn Sand - som har gikk ned i vekt allerede før første «Skal vi danse»-sending - er imidlertid ikke redd for at krumspringene skal gå ut over helsen hans.

- Vi er så tett fulgt opp av kiropraktor og helsepersonell, som står parat, sier han til Seoghør.no med et smil.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Steinjo ble smittet av dansepartneren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer