Vått og moro i Legoland

Legolands nyeste attraksjon er en våt båttur, der du slippes ned blant klossete vikinger og monstere.

VÅTT OG GODT: Vikinghjelmene gjør iallfall at du ikke blir våt i håret, men ellers bærer Vikings River Splash sitt navn med rette. Foto: LEGOLAND
VÅTT OG GODT: Vikinghjelmene gjør iallfall at du ikke blir våt i håret, men ellers bærer Vikings River Splash sitt navn med rette. Foto: LEGOLAND Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Forbered deg på en kalddusj neste gang du besøker Legoland! Danmarks mest familievennlige fornøyelsespark satser stort, og har utvidet med flere våte attraksjoner de siste årene.

Nytt i år er Vikings River Splash, der du fra åtte meters høyde sendes nedover et frådende vannfall. Figurene langs den 438 meter lange elven er selvsagt av Legoklosser – som det finnes i alt 50 millioner av i parken! De minste vil frydefullt la seg begeistre av både vikinger, Midgardsormen og en enorm drage.
Midt i eventyret

Vått blir det også i kinosalen, der filmen "Spellbreaker" gir en spektakulær opplevelse med 3D-briller. Den tredimensjonale effekten forsterkes av lyd, lys og spesialeffekter som snø, regn og vind. Filmen er 13 minutter lang, og gir tilskueren følelsen av å befinne seg midt i eventyret.

Systemet med å reservere tid på forhånd til de mest populære attraksjonene har lenge vært en suksess i Disneyland. Med Quick Pass kan du forhåndsbestille kjøretid i Legolands populære attraksjoner Dragen, Falck Fire Brigade og i den nye Vikings Rivers Splash. Dette vil spare deg for mye tid.

Legoland har vært gjennom en rivende utvikling siden parken åpnet i 1968. Den gang var de utstilte modellene hovedattraksjon, og du kunne få en ridetur med hest i cowboybyen. Det er mer fart på tingene i dag, og parken er blitt mer enn fire ganger større.

Mer utfordrende
Parken har i alle år vært et eldorado for småbarnsfamilier, med drømmeaktiviteter som helikopterturer, safari, kålorm-karusell og mulighet for å ta førerkort. I løpet av de senere år er også eldre barn blitt tilgodesett med litt mere utfordrende berg og dal-baner, og ikke minst den tøffe Power Builder, der du selv kan programmere hvor tøff opplevelsen skal være.

De gamle attraksjonene står fortsatt høyt i kurs, men den nye brannstasjonen der familier og venner konkurrerer om å slukke en brann på kortest mulig tid kan trygt kalles innertier. Kombinasjonen av vann, muskelbruk og konkurranse gjør attraksjonen til en opplevelse.

LINK: Mer på Legolands nettsider

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer