KJEKKAS: Etter at Stian Blipp har blitt et kjent fjes på skjermen har popularitenten blant jentene blitt stor, og mange sender ham frekke tilbud i håp om å få til et møte. Foto: FAME FLYNET
KJEKKAS: Etter at Stian Blipp har blitt et kjent fjes på skjermen har popularitenten blant jentene blitt stor, og mange sender ham frekke tilbud i håp om å få til et møte. Foto: FAME FLYNETVis mer

Vasser i sex-tilbud

Men Stian Blipp lar seg ikke lokke og er fremdeles singel.

SEOGHØR.NO: Denne uken ble det kjent den populære programlederen Stian Blipp (23) er et av de nye fjesene i årets sesong av «Torsdag kveld fra Nydalen».

Den mer eller mindre ukjente bergenseren gjorde kometkarriere da han fikk jobb som programleder for «Norske Talenter» på TV 2 i 2012, og i mai i år vant han den gjeve prisen «Folkets favoritt» under Gullruten.

Etter at Blipp har blitt et kjent fjes på skjermen avslører han at det motsatte kjønn stadig prøver å friste ham med ulike sex-tilbud.
 
- Når jeg får meldinger fra damer som forteller at de jobber i bank, har mektige posisjoner og ligger på det og det hotellrommet klare for både det ene og det andre, tenker jeg bare mitt og lar det være. Det tror jeg er best, forteller han i nyeste utgave av Spirit, ifølge VG.


 
LES OGSÅ: Se Stian Blipps ukjente TV-fortid