Vasker laken på likhuset

Lindsay Lohan fikk ny samfunnsstraff.

FØRT BORT: I forrige uke ble Lindsay lagt i jern da prøveløslatelsen hennes ble annullert. Nå må hun gjennomføre samfunnstjeneste på det lokale likhuset.  Foto: All Over Press
FØRT BORT: I forrige uke ble Lindsay lagt i jern da prøveløslatelsen hennes ble annullert. Nå må hun gjennomføre samfunnstjeneste på det lokale likhuset. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Onsdag forrige uke ble den skandaleforfulgte filmstjernen Lindsay Lohan (25) ført bort i håndjern igjen. Det skjedde da dommeren annullerte prøveløslatelsen hennes fordi hun hadde gått glipp av flere timer med samfunnstjeneste. Nå ser det ut til at Lohan gjør et iherdig forsøk på å komme seg på rett kjøl.

- Med alt stresset de siste dagene, har jeg aldri vært mer fornøyd med å gå i terapi, skrev stjernen på Twitter.


Tidligere denne uken møtte Lohan opp på et likhus i Los Angeles. Her skal hun vaske laken, gulv og toaletter. Ifølge nettstedet TMZ har ikke Lindsay noe å gjøre med likene, men skal ha blitt svært uvel da hun så flere døde mennesker. 

«Mean Girls»-stjernen jobber fra klokken åtte om morgenen til fire om ettermiddagen, 16 timer i uken frem til sin neste høring. Kilder nær Lindsay forteller at hun kom godt overens med de andre arbeiderne og gjør sitt beste for å gjøre en god innsats.

25-åringen er kjent for å være en urokråke og har flere ganger hatt trøbbel med loven. Lohan har måttet møte i retten, blant annet på grunn av fyllekjøring, smykketyveri og ubetalte regninger. I sommer satt hun i husarrest i sitt eget hjem etter å ha brutt vilkårene for sin fyllekjøringsdom.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Lindsay Lohan saksøkes igjen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer