Vasker ansiktet med fugleavføring

Tom Cruise bruker en uvanlig ansiktsbehandling.

ØKOLOGISK TIL ENHVER PRIS: Tom Cruise er interessert i økologisk hudpleie, med naturlige ingredienser. Nå bruker han ansiktsmaske laget av fugleavføring.  Foto: Black Sheep/LTD
ØKOLOGISK TIL ENHVER PRIS: Tom Cruise er interessert i økologisk hudpleie, med naturlige ingredienser. Nå bruker han ansiktsmaske laget av fugleavføring. Foto: Black Sheep/LTD Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I kjendismiljøet kryr det av forskjellige skjønnhetstilbud. Skuespilleren Tom Cruise som nylig ble 50, holder seg unna det meste. Tidligere i år sa han at han aldri ville tydd til kosmetisk kirurgi. Men det er én spesiell hemmelighet bak den ungdommelige huden til «Den Siste Samurai»-stjernen, og den kommer fra geishaene.

- Han begynte nylig å eksperimentere med avføringsmasken etter at den ble anbefalt av en venn i Hollywood. Og resultatene er utrolige, sier en kilde ifølge Daily Mail.

Behandlingen det refereres til, er en ansiktsmaske som lages av kvernet ris, vann, og nattergalens avføring.

- Tom bruker ikke Botox eller kirurgi, men han er veldig interessert i alle de nye naturlige formene for hudpleie, fortsetter kilden.

Stjerneparet David (37) og Victoria Beckham (38), er blant de som skal benytte avføringsmasken. Og Tom, som nylig ble forlatt av kona Katie Holmes (33) skal ha hevdet at huden hans aldri har sett bedre ut.

- Nattergalens avføring har en eksfolierende effekt, som renser huden for urenheter og gjør den blank, sier skjønnhetsterapaut Shizuka Bernstein.

Shizuka jobber på skjønnhetsklinikken New York Day Spa, som tilbyr behandlingen, kjent som «The Geisha Facial» til tusen kroner timen. Den skal angivelig være en gammel japansk skjønnhetshemmelighet.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Suri Cruise hater kjendislivet 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer