Cameron Diaz:

- Vasker aldri ansiktet mitt

Den pensjonerte skuespilleren har sluttet å bry seg om utseendet.

GA SEG: Cameron Diaz har gitt seg som skuespiller, og har lagt glitter og glamour bak seg. Det gjelder også skjønnhetsrutinen. Foto: Shutterstock Editorial / BFA / REX / NTB
GA SEG: Cameron Diaz har gitt seg som skuespiller, og har lagt glitter og glamour bak seg. Det gjelder også skjønnhetsrutinen. Foto: Shutterstock Editorial / BFA / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Cameron Diaz (49) var lenge en av Hollywoods mest populære skuespillere, og spilte i filmer som «There's Something About Mary», «The Other Woman» og «Bad Teacher».

I 2018 fikk hun imidlertid nok, og pensjonerte seg som skuespiller.

Siden den gang har hun levd et langt mer tilbaketrukket liv, langt fra glitter og glamorøse kjoler. Nå avslører hun også at hun har sluttet helt å tenke på hvordan hun ser ut.

- Vasker ikke ansiktet

Denne uken gjester den pensjonerte skuespilleren BBC-podkasten «Rule Breakers». Der kan 49-åringen blant annet fortelle at hun hun, i likhet med mange andre, er et offer for objektiviseringen kvinner er utsatt for.

- Det er vanskelig å la være - det er hardt å ikke se på seg selv og dømme ut fra skjønnhetsstandarder, sier hun.

Nå har hun altså lagt både kjendislivet og skjønnhetspresset bak seg.

- Jeg er likegyldig. Hvordan jeg ser ut er nok det siste jeg tenker på i løpet av en dag. Jeg gjør ingenting. Jeg vasker aldri ansiktet mitt, forklarer hun.

Skuespilleren innrømmer også at hun har et helt lass med produkter, men at de står og samler støv på baderomshyllen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.