Varter opp samboeren

- Jeg er utrolig lykkelig, sier Thomas "Butler Blom" Frydenlund etter å ha flyttet sammen med kjæresten.

FORELSKET: Thomas Frydenlund, butler Blom i Hotel Cæsar, er lykkelig som samboer med sin kjære Mette Skulstad. De to overvar premieren på "Menneskerotta" av og med sin gode venn Karl Sundby. Foto: Geir Egil Skog, frilansfoto.no
FORELSKET: Thomas Frydenlund, butler Blom i Hotel Cæsar, er lykkelig som samboer med sin kjære Mette Skulstad. De to overvar premieren på "Menneskerotta" av og med sin gode venn Karl Sundby. Foto: Geir Egil Skog, frilansfoto.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jeg har vært på leting i mange rotløse år, men nå føler jeg endelig at jeg er kommet hjem, sier Thomas Frydenlund (45), kjent som Astrid Anker-Hansens trofaste butler Blom i Hotel Cæsar.

I TV2-serien er han ulykkelig forelsket i polske Anastacia. Privat er han lykkeligere enn på lenge, og har bare øyne for sin kjære Mette Skulstad (45). Paret har vært kjærester i ett års tid, og flyttet sammen i en enebolig i Asker før sommeren.

- Det har vært utfordrende, for jeg har vært ungkar i mange, mange år, og plutselig bor jeg sammen med en dame med to barn, ler Cæsar-stjernen, som raskt legger til:
- Men hverdagen min er blitt mye bedre, og jeg er utrolig lykkelig!

Paret var selskrevne gjester da Frydenlunds tidligere Cæsar-kollega, Karl Sundby (53), satte opp monologen "Menneskerotta" på Det Åpne Teater. Cæsar-kollegene har gjort flere jobber sammen etter at Sundby forlot såpehotellet for fire år siden.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer