Prinsesse Madeleine:

- Vårt nyeste familiemedlem

Den svenske prinsessen deler herlig bilde med følgerne sine.

SØTT BILDE: Prinsesse Madeleine deler bilde av familiens nyeste medlem på Instagram. Foto: Shutterstock/NTB
SØTT BILDE: Prinsesse Madeleine deler bilde av familiens nyeste medlem på Instagram. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Prinsesse Madeleine av Sverige (39) deler jevnlig oppdateringer på Instagram, som blant annet gir følgerne hennes et innblikk i familielivet med ektemannen Chris O'Neill (47) og de tre barna prinsesse Leonore (8), prins Nicolas (6) og prinsesse Adrienne (4).

Denne uken deler den svenske prinsessen et bilde som trolig smelter mange hjerter - hun forteller nemlig at de har fått et helt nytt familiemedlem som hun nå ønsker å vise frem.

Nytt familiemedlem

«Jeg har ikke ordentlig introdusert dere alle til vårt nyeste familiemedlem, Teddy! Teddy er en ekte kosebamse som gir oss alle masse kos og kjærlighet», skriver prinsessen.

I kommentarfeltet kommer det mange hyggelige tilbakemeldinger på «familieforøkelsen».

UVANLIG: Da prinsesse Madeleine og familien var tilbake i Sverige i forbindelse med julefeiring, viste de seg fra en sjelden side under en svensk juletre-tradisjon. Video: Swedish Press Agency Vis mer

«Sååå søt», skriver en.

«Åh så søt», kommenterer en annen.

Kongelige hunder

Det er definitivt ikke uvanlig at også medlemmer av kongefamilien får seg firbeinte venner. Her i Norge har vi hatt flere «kongelige hunder», noe Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle kan bekrefte.

- For en nydelig krølltopp! Det er åpenbart populært med krøllete kjæledegger i de kongelige rekker, sier Vagle når hun får se bildet av prinsesse Madeleines nye hund, før hun følger opp:

OVERRASKER: Märtha Louise dukker opp i en uvant setting i den tredje «Lange Flate Ballær»-filmen. Video: Fra Øverste Hylle Vis mer

- Vår egen kronprinsfamilie fikk jo en ny krølltopp senest i høst, og viste det første bildet av sjarmtrollet Molly Fiskebolle i julen.

Det norske kongehuset la i likhet med prinsesse Madeleine ut et bilde av det nye familiemedlemmet.

«Ønsk hjertelig velkommen til Molly Fiskebolle, det nyeste medlemmet av Kronprinsfamilien», skrev kongehuset på Instagram den gang.

Vagle poengterer at det ikke bare er kronprinsfamilien vår som har hatt eller har hund.

- Også kongeparet her til lands har hatt hunder i alle år, og det samme har prinsesse Astrid og prinsesse Märtha Louise. For de kongelige som for oss andre er hunden menneskets beste venn, en lojal og trofast venn.

Kongens søster, prinsesse Astrid, fru Ferner (90) fotograferes stadig sammen med den søte hunden sin, og man kan tydelig se at hun setter stor pris på vennen.

Se og Hørs kongehusekspert legger til at prinsesse Madeleine ikke er alene om å ha hund i den svenske kongefamilien.

- Kronprinsesse Victoria og familien fikk jo også hund for et par år siden, også dét en nydelig krølltopp. Rio som hunden heter, er en cavapoo, noe som fikk kritiske stemmer til å rase. Disse uttrykte skuffelse over kronprinsessefamiliens valg av type hund.

Cavapoo er nemlig en hund blandet av rasene Cavalier King Charles Spaniel og puddel - og mange var skuffet over at kronprinsessen valgte netopp blandingshund.

LES OGSÅ: Flere detaljer vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer