RINGTE POLITIET: Shannen Doherty ringte nødnummeret 911 da hun en fan skrev til henne på Twitter at hun planla å ta sitt eget liv. Foto: All Over Press
RINGTE POLITIET: Shannen Doherty ringte nødnummeret 911 da hun en fan skrev til henne på Twitter at hun planla å ta sitt eget liv. Foto: All Over PressVis mer

Varslet politiet om fans selvmordsplaner

«Beverly Hills 90210»-stjernen slo full alarm.

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Shannen Doherty (41) har havnet i en rekke dramatiske situasjoner foran TV-kameraene, i blant annet TV-seriene «Beverly Hills 90210» og «Charmed».

Men TV-intrigene blekner i forhold til dramaet Doherty opplevde da hun i november fikk flere beskjeder på Twitter fra en fan som skrev at hun planla selvmord.

Doherty ringte selv nødnummeret 911, og varslet om meldingene som også skal ha gitt henne inntrykk av at avsenderen eide en pistol.

Nettstedet TMZ har nå lagt ut et opptak av samtalen.

- Dette kommer til å høres rart ut. Jeg heter Shannen Doherty og jeg er en skuespiller. Det er en jente som truer med å skyte seg selv. Jeg vet ikke hva jeg skal jeg gjøre. Dette har skjedd via Twitter. Hun har skrevet at hun har en pistol og at hun vil skyte seg selv.

- Mine sikkerhetsfolk har bedt meg blokkere henne, men jeg har ikke gjort det fordi jeg syntes synd på henne. Hun har gitt meg sitt nummer og adresse, sier Doherty i samtalen med politiet.

Etter å ha blitt oppsøkt av politiet, skal den kvinnelige Shannen-tilhengeren ha sagt at hun var OK og ikke hadde noen planer om å skade seg selv, ifølge TMZ.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Angrer på at hun såret foreldrene