«Grey's Anatomy»

Varsler spinnville gjensyn

Seerne har flere overraskelser i vente denne sesongen.

COMEBACK: Sesong 17 av «Grey's Anatomy» har bydd på flere overraskelser for seerne. Nå varsler imidlertid en av skuespillerne at seerne har enda mer i vente. Foto: NTB

COMEBACK: Sesong 17 av «Grey's Anatomy» har bydd på flere overraskelser for seerne. Nå varsler imidlertid en av skuespillerne at seerne har enda mer i vente. Foto: NTB

Vis mer
Publisert

OBS: Denne saken inneholder spoilere, så du bør ikke lese videre hvis du ønsker at det skal forbli en overraskelse!

Den 17. sesongen av den svært populære sykehusserien «Grey's Anatomy» er allerede godt i gang. Til tross for at serien fremdeles holder koken etter så mange år, har fans uttrykt misnøye over hvilken retning serien har tatt.

Det har gjort at skaperne bak serien har tatt grep. Denne sesongen har de nemlig både kastet flere kjente fjes i retning seerne og drept storfavoritter, trolig for å holde seerne på pinebenken - samt å gjøre dem fornøyde.

Nå avslører imidlertid en av seriens store stjerner at sesongen er langt fra ferdig med de store overraskelsene, og enda flere populære rollefigurer vil altså gjøre comeback.

- Ville aldri tippet

Denne sesongen tar legene på det populære sykehuset for seg hvordan det er å jobbe i helsevesenet i den pågående coronapandemien. Meredith Grey, spilt av Ellen Pompeo (51), testet positivt for covid-19, og gjennom sesongens gang får man følge henne gjennom sykdomsforløpet.

50
%
RABATT

BLACK WEEK

BLACK WEEK

Halvår
39 kr/pr. mnd
Totalt 234kr/for 6 mnd
Få 50% rabatt nå

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer