«Grey's Anatomy»

Varsler spinnville gjensyn

Seerne har flere overraskelser i vente denne sesongen.

COMEBACK: Sesong 17 av «Grey's Anatomy» har bydd på flere overraskelser for seerne. Nå varsler imidlertid en av skuespillerne at seerne har enda mer i vente. Foto: NTB

COMEBACK: Sesong 17 av «Grey's Anatomy» har bydd på flere overraskelser for seerne. Nå varsler imidlertid en av skuespillerne at seerne har enda mer i vente. Foto: NTB

Vis mer
Publisert

OBS: Denne saken inneholder spoilere, så du bør ikke lese videre hvis du ønsker at det skal forbli en overraskelse!

Den 17. sesongen av den svært populære sykehusserien «Grey's Anatomy» er allerede godt i gang. Til tross for at serien fremdeles holder koken etter så mange år, har fans uttrykt misnøye over hvilken retning serien har tatt.

Det har gjort at skaperne bak serien har tatt grep. Denne sesongen har de nemlig både kastet flere kjente fjes i retning seerne og drept storfavoritter, trolig for å holde seerne på pinebenken - samt å gjøre dem fornøyde.

Nå avslører imidlertid en av seriens store stjerner at sesongen er langt fra ferdig med de store overraskelsene, og enda flere populære rollefigurer vil altså gjøre comeback.

COMBACK Ed Westwick gjør comeback som karakteren Chuck Bass fra «Gossip Girl» Vis mer

- Ville aldri tippet

Denne sesongen tar legene på det populære sykehuset for seg hvordan det er å jobbe i helsevesenet i den pågående coronapandemien. Meredith Grey, spilt av Ellen Pompeo (51), testet positivt for covid-19, og gjennom sesongens gang får man følge henne gjennom sykdomsforløpet.

Det har blant annet gjort at både Patrick Dempsey (55) og T. R Knight (48), som spilte to av seriens virkelige favoritter, henholdsvis Dr. Derek Shepherd og George O'Malley, har returnert for små gjensyn.

Begge karakterer er døde, og er derfor bare synlige for Meredith og seerne.

Nå avslører imidlertid Camilla Luddington (37), som spiller Josephine «Jo» Wilson, at enda flere stjerner vil returnere. Det gjør hun i «The Kelly Clarkson Show», gjengitt av People.

- Denne sesongen har, som fans vet, vært vill hittil, fordi vi hadde McDreamy (Derek Shepherd, spilt av Dempsey journ.anm.) tilbake. Jeg ber alle om å se videre for vi har så mange ville, uventede mennesker som kommer tilbake, som du aldri ville tippet, sier hun til programverten Kelly Clarkson (38).

COMBACK: Mange TV-programmer har rullet på skjermen opp gjennom tidene, men noen skulle gjerne kommet tilbake. Her er fire TV-programmer som gjerne må gjøre comeback i 2021! Vis mer

Gledelig gjensyn

Deretter svarer hun på ryktene om at Sarah Drew (40), som spilte Dr. April Kepner i syv sesonger, kommer tilbake som gjest.

- Det ble kjent at Sarah Drew, som spiller April Kepner kommer tilbake for en episode også. Vi har mange overraskelser denne sesongen, uttalte hun.

Forrige uke ble det også kjent at ivrige fans får et gledelig gjensyn med Lexie Grey, spilt av Chyler Leigh (38). Det annonserte serien selv på sosiale medier. Episoden vises på norsk tv fredag denne uken.

«Dere har ventet på denne», står det i teksten til videoen, som på under en uke har blitt sett over fem millioner ganger.

Lexie Grey, som er Merediths halvsøster, er i likhet med Derek og George død, og kan derfor ikke gjøre et fullverdig comeback.

Kan nærme seg slutten

«Grey's Anatomy» hadde premiere i USA i 2005, og ble raskt en stor suksess. Året etter kom den til Norge, og har siden vært enormt populær. At sykehusserien muligens nærmer seg slutten, er imidlertid ikke helt utenkelig - tross suksessen.

I fjor høst uttalte nemlig Pompeo til Variety at det faktisk er en potensiell mulighet.

- Vi vet ennå ikke når serien blir avsluttet. Men fakta er at det godt kan bli i år, sa skuespilleren den gang.

COMEBACK: Ti år etter at «The Hills» ga seg, er gjengen tilbake med en ny sesong. Noen har savnet rampelyset mer enn andre. Video: Viafree. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Også mesterhjernen bak serien, Shonda Rhimes, har flere ganger uttalt at det er opp til Pompeo når serien avsluttes.

- Serien vil fortsette så lenge Ellen Pompeo ønsker det, har Rhimes uttalt til Hollywood Reporter.

LES OGSÅ: - Derfor ble jeg egentlig sparket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer