Kim Kardashian:

Varsler slutten på reality-livet

- Skal legge Kim K bak meg.

NY ÆRA: Sextapen som ble lekket i 2007 gjorde Kim Kardashian West til stjerne over natten. Siden den gang har mye endret seg for realitydronningen. Her på vei til en utstillingsåpning i Montreal i februar. Foto: NTB Scanpix
NY ÆRA: Sextapen som ble lekket i 2007 gjorde Kim Kardashian West til stjerne over natten. Siden den gang har mye endret seg for realitydronningen. Her på vei til en utstillingsåpning i Montreal i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Kim Kardashian West (38) konstaterte allerede som 13-åring at hun kom til å bli berømt. Få har vel kommet nærmere i å spå det korrekte bildet av sin egen framtid.

Sammen med mor og søsken har nemlig den amerikanske realitystjernen, modellen og forretningskvinnen bygget et imperium av de sjeldne.

Gjennom 16 sesonger av «Keeping Up with the Kardashians» har offentligheten fått ta del i graviditeter, brudd, turbulente kjærlighetsforhold, utroskapsskandaler, trusler og innleggelser - for å nevne noe.

BERØMT FAMILIE: Fansen har fått servert flere hundre episoder av «Keeping Up with the Kardashians» i løpet av årene. Nå hinter Kim Kardashian West om at stjernetilværelsen vil ta slutt på et tidspunkt. Fra venstre: Corey Gamble, Kris Jenner, Kim Kardashian West, Kendall Jenner, Kylie Jenner og Travis Scott. Foto: NTB Scanpix
BERØMT FAMILIE: Fansen har fått servert flere hundre episoder av «Keeping Up with the Kardashians» i løpet av årene. Nå hinter Kim Kardashian West om at stjernetilværelsen vil ta slutt på et tidspunkt. Fra venstre: Corey Gamble, Kris Jenner, Kim Kardashian West, Kendall Jenner, Kylie Jenner og Travis Scott. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Mitt mål

Nå røper Kardashian West imidlertid at hun ikke ønsker å inneha tittelen som verdens største realitydronning i evig tid.

I et større intervju med Vogue forrige måned, kunne 38-åringen nemlig avsløre at hun har besluttet å gå i sin avdøde fars fotspor - og bli advokat. Realitystjernen er i full gang med den noe omstridte undervisningen, og skal etter planen være ferdig utdannet i 2022.

I den seineste utgaven av «Keeping Up» går serien tettere på 38-åringens nye karrierebeslutning. Det er i lys av dette at Kardashian West kunngjør det som tilsynelatende vil bli slutten på hennes liv i rampelyset, slik vi kjenner det.

- Min far lærte meg viktigheten av det å jobbe hardt og å forplikte seg til ting. Mitt mål er at jeg, innen ti år, skal legge Kim K bak meg og bare fokusere på det å bli advokat og kjempe for mennesker som fortjener en ny sjanse, sier hun.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Fikk henne løslatt

Selv om mange har rynket på nesa over realitystjernens yrkesplaner, mener andre, deriblant Robert Shapiro (76), at Kim Kardashian West vil bli en «sensasjonell advokat».

Han er spesielt imponert over jobben 38-åringen gjorde da hun bidro til at 64 år gamle Alice Marie Johnson ble benådet av president Donald Trump (72) i juni i fjor.

- Bare se hva hun gjorde med presidenten. Hun fikk noen ut av fengsel, har han tidligere uttalt.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

FORSVARERE: Robert Kardashian (til høyre) og Robert Shapiro (nummer to fra høyre) var blant O.J. Simpsons (foran) forsvarere i 1995. Foto: NTB Scanpix
FORSVARERE: Robert Kardashian (til høyre) og Robert Shapiro (nummer to fra høyre) var blant O.J. Simpsons (foran) forsvarere i 1995. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Krevende tid foran seg

I episoden forklarer realitystjernen selv at hun alltid har hatt stor interesse for strafferett, men at ovennevnte sak har gitt henne det lille dyttet og motivasjonen hun trengte for å forfølge drømmen.

I et lengre innlegg på Instagram beskrev 38-åringen nylig hvor mye arbeid hun legger ned i forberedelsene og studiene.

«I fjor registrerte jeg meg ved California State Bar for å studere juss. De neste fire årene kreves det et minimum av 18 timers arbeid i uka, og jeg må ta skriftlige prøver og flervalgstester månedlig. Nå som det første året går mot slutten forbereder jeg meg på en mini-bar, en liten versjon av bar-prøven, som er pålagt når man studerer på denne måten», forklarte hun.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

SØSKENKJÆRLIGHET: Det blir ampert når Kourtney anklager Khloe for å klage mye. Vis mer

Forlot reality-skuta

Hvilke konkrete endringer som vil skje om ti år, utdyper ikke 38-åringen ytterligere. Man kan derimot spekulere på hvorvidt hun vil gå i fotsporene til tre av sine berømte søsken, og forlate familiens tv-skip.

Halvsøsknene Kylie (21) og Kendall (23) Jenner har gradvis forsvunnet fra konseptet de siste sesongene, mens broren, Rob Kardashian (32), ikke har tatt del i filmingen av noen episoder på flere år.

Etter ha vært framtredende i realityserien, gled han sakte, men sikkert ut av tv-ruta etter syvende sesong i 2012. I ettertid kom det fram at 32-åringen sleit med sosial angst og depresjon.

Selv om det for mange av familiemedlemmene har kostet å utlevere seg selv på skjermen, har det ikke vært uten økonomisk fortjeneste. Ifølge Forbes er Kim Kardashian West god for svimlende 350 millioner dollar, og nylig ble det kjent at hun kan ta elleville summer for bare ett enkelt innlegg på Instagram.

AVSLØRER: Det har vært måneder med spekulasjoner, men nå kan det se ut til at Kim Kardashian endelig har avslørt hva hennes fjerde barn skal hete. Vis mer

Ifølge TMZ kan 38-åringen i kommersiell sammenheng angivelig kreve opp mot 8,6 millioner kroner en Instagram-post.

LES OGSÅ: Sjokkerte med overdådige antrekk på etterfestene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer