Benjamin Ingrosso:

Varsler livsendring:
- Føles skummelt

Flytter omsider ut av morens hjem.

FLYTTER: Den svenske artisten Benjamin Ingrosso (21) avslører nå at han ikke lenger skal bo med moren Pernilla Wahlgren (51), fordi han flytter hjemmefra. Foto: NTB Scanpix
FLYTTER: Den svenske artisten Benjamin Ingrosso (21) avslører nå at han ikke lenger skal bo med moren Pernilla Wahlgren (51), fordi han flytter hjemmefra. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Sammen med sin mye omtalte søster Bianca Ingrosso (24) og mor Pernilla Wahlgren (51), har Benjamin Ingrosso (21) tatt Sverige og Norge med storm de siste årene.

På rekordtid har familien rukket å bli store realitystjerner, etter at første episode av «Wahlgrens Värld» rullet over TV-skjermene i 2016. I serien får seerne et innblikk i det travle hverdagslivet til den kjente og kjære familien, og de omtales ofte som Sveriges svar på «The Kardashians».

De aller fleste husker nok den velkjente familiens overhode, Pernilla, best som artist, og Benjamin, i motsetning til storesøsteren, har valgt å gå i morens fotspor.

Han har nemlig etablert seg godt som artist, og representerte blant annet Sverige under fjorårets Eurovision Song Contest - der han til slutt sang seg inn til en sjuendeplass. Nylig vant han også pris for årets mannlige liveartist under den svenske prisutdelingen Rockbjörnen - for andre året på rad.

EUROVISION: Benjamin Ingrosso representerte Sverige under Eurovision Song Contest i 2018, der han til slutt endte på en sjuendeplass. Etter det har karrieren satt fart. Foto: NTB Scanpix
EUROVISION: Benjamin Ingrosso representerte Sverige under Eurovision Song Contest i 2018, der han til slutt endte på en sjuendeplass. Etter det har karrieren satt fart. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forlater morens hjem

Det har imidlertid ikke alltid vært like rosenrødt for den unge artisten. Foreldrene skilte nemlig lag da han bare var fem år gammel, og familien gjennomgikk en svært skitten og offentlig skilsmisse.

Moren Pernilla var gift med svensk-italienske Emilio Ingrosso (54) fra 1993, og frem til de gikk fra hverandre i 2002. Sammen har de også som nevnt datteren Bianca, og sønnen Oliver Ingrosso (29).

Tross tidligere familieproblemer, har han og Pernilla et svært godt mor-sønn-forhold. Så godt at han fortsatt bor hjemme hos den folkekjære artisten.

View this post on Instagram

Ma, vet du att att att att att.... ❤️

A post shared by BENJAMIN INGROSSO (@benjaminingrosso) on

Under et nytt intervju med det svenske nettstedet Hänt, forteller imidlertid Benjamin Ingrosso at det skjer store ting i livet om dagen. Han avslører nemlig at han er på vei til å forlate morens trygge hjem på Lidingö i Stockholm.

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

- Kommer til å savne mamma

Til nettstedet forteller 21-åringen at han ser på den kommende flyttingen med skrekkblandet fryd, men forteller at det er et stort og viktig steg å ta.

- Flyttingen føles skummel, men gøy som faen. Det kommer mange steg man må ta i livet, og dette er et viktig steg mot å bli voksen, selv om jeg så klart kommer til å savne mamma, sier han.

Hvor han skal flytte ønsker han derimot ikke å avsløre.

Tidligere i sommer delte også moren flyttenyheten i sin egen podkast «Wahlgren & Wistam», ifølge Expressen.

- Benjamin, mitt lille elskede favorittbarn skal flytte hjemmefra, sa Wahlgren i podkasten hun har sammen med den svenske programlederen Sofia Wistam (53).

MUSIKK: Benjamin Ingrosso er en kjent artist og TV-profil, som tydeligvis liker å være deppa. Dette er grunnen. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope. Klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Knapt hjemme

Pernilla har selv også åpnet opp om hvordan relasjonen til sønnen påvirkes av at han jobber mye og er opptatt.

- Vi sees knapt. Men når vi har fri så prøver vi å spise middag sammen. Det er vår greie som vi gjør med familien og det prøver vi å holde fast ved. Men det er vel omtrent bare da jeg møter ham, fortalte Pernilla i et intervju med Hänt i juli.

Til Se og Hør har 21-åringen tidligere bekreftet at han bruker mye tid borte fra hjemmet. Det er også grunnen til at han har trukket seg kraftig tilbake fra familiens realityserie.

- Det er rett og slett fordi jeg knapt har bodd hjemme det siste året, sa han den gang, og la til at han reiser mye fram og tilbake til Los Angeles.

Hyller Pernilla

Som tidligere nevnt skilte artistens foreldre lag da han bare var fem år gammel. I et intervju med Aftonbladet i juli fortalte 21-åringen om hvordan moren måtte slite for å forsørge barna etter skilsmissen i 2002.

- Jeg er så stolt av henne. Shit altså, min mamma. Hun lever drømmelivet nå. Hun har slitt i alle år og forsørget oss gjennom å reise rundt på kjøpesentre og holde konserter, sa han, og la til:

- Men det har hun ikke trengt å gjøre de siste årene ettersom vi har hatt så stor suksess med «Wahlgrens Värld».

Pernilla har også sønnen Theodor Walhgren-Lennholm (12), som hun fikk sammen med Joachim Lennholm i 2007. Kjærligheten mellom de to brast imidlertid i 2009.

SINGEL: Den kjente svenske TV-profilen Pernilla Wahlgren er singel, men hva synes hun om det norske utvalget? Video: Thea Hope. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Klipp: Ingebjørg Iversen Vis mer

LES OGSÅ: - Sliter med utbrenthet - må legge om livet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer