«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»:

Varsler historisk endring

Deltakerne skal gjøre noe som aldri har blitt gjort tidligere.

ENDRING: Årets sesong av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» skiller seg litt ekstra ut. Foto: Warner Bros Discovery
ENDRING: Årets sesong av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» skiller seg litt ekstra ut. Foto: Warner Bros Discovery Vis mer
Publisert

Torsdag melder TV 2 at det vil bli en historisk endring i den fjortende sesongen av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

Det kommer fram at deltakerne skal gjøre noe som aldri har blitt gjort før. Semifinalistene skal nemlig ikke avslutte turen på Nordkapp denne gangen.

Nå skal turen altså avsluttes på Svalbard.

Sesongen er allerede godt i gang. Førstkommende søndag vil riktignok programleder Tom Stiansen avsløre at han har viktig informasjon til lagene som har kommet i mål fra en etappe.

- For første gang i 71 grader nord sin historie så kommer semifinalen og finalen til å foregå enda lenger nord, røper Stiansen.

TÅRER: Det blir tårevått når en av deltakerne bryter sammen under kveldens episode av «71 grader nord - team». Video: Luna Lea/Discovery+ Vis mer

Videre forteller han at den som vinner årets sesong, kommer til å krysse målstreken på selveste Svalbard.

Overfor TV 2 forteller presseansvarlig i Discovery, Marianne Aambø, at årsaken til endringen er at produksjonen hadde et ønske om å fornye seg.

- Vi hadde et ønske om å tilføre noe nytt til 71 grader nord-konseptet denne gangen og bestemte oss derfor for å legge finalen til Svalbard.

LES OGSÅ: Ukjent drama: - Kan umulig la dette skje

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer