Jon Almaas:

Varsler endringer

«Praktisk info» med Jon Almaas blir annerledes.

NYE MEDPROGRAMLEDERE: Jon Almaas får to nye på laget sitt. Foto: Morten Eik / Se og Hør
NYE MEDPROGRAMLEDERE: Jon Almaas får to nye på laget sitt. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det blir mer av det utradisjonelle talkshowet til Jon Almaas (54). «Praktisk Info» får plass hos Warner Bros. Disovery også denne høsten.

Programmet blir likevel ikke helt som seerne er vant til fra tidligere sesonger, Almaas får selskap av to helt nye medprogramledere - Kristine Grændsen (29) og Magnus Devold (35).

- Med for å lære

- Magnus er med for å lære. Han er smart, men ikke så nevenyttig. Målet mitt er å forvandle ham til en handyman, og i tillegg kanskje skaffe ham en SKUP-pris. Jeg har nemlig tenkt å bruke ham som gravejournalist, sier Almaas i en pressemelding.

For sin andre medprogramleder, har han helt andre tanker og planer.

UHØFLIG: Det kokte greit på rød løper før Gullruten skulle deles ut. Det fikk reporter Jonas til å miste konsentrasjonen - og intervjuobjekt Jon Almaas til å reagere. Video: Rød Løper Vis mer

- Mitt hjertebarn

- Kristine er mer praktisk anlagt, en slags ung versjon av meg i kvinnelig drakt. Hun liker sveising, blant annet, så det kan bli spennende. På papiret har vi også en idé om et praktisk gameshow hvor man kan vinne en bil. Håper vi får til det også. Jeg gleder meg, jeg, sier Almaas.

54-åringen legger ikke skjul på at han er glad i TV-programmet.

- Praktisk info er på mange måter mitt hjertebarn og drømme-talkshow, og intet tema er for stort eller for smått. Min visjon er fortsatt å ta på alvor det Kong Olav sa da han på åpnet norsk TV i 1960, nemlig at televisjonen skal være underholdende, gi lærdom, samt bringe nye erfaringer og nye impulser til de tusen hjem. Og bidra til å gjøre livet bedre og lykkeligere for alle i vårt kjære fedreland, sier Almaas i pressemeldingen.

Discovery er også strålende fornøyde med å ha fått med seg Almaas til å lede programmet videre.

UT I 100: «71 grader nord - team» er i gang, og allerede i første episode må deltakerne ut av komfortsona. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

- Jon er en av de beste programlederne vi har her til lands, uttaler programdirektør Magnus Vatn, i Warner Bros. Discovery, og legger til:

- Praktisk info er et program han har fått lov til å forme selv, og det er gøy å se at folk har trykket det til sitt bryst. Nå har det hatt en liten pause, og jeg gleder meg stort til en ny sesong, Det er et talkshow uten det heseblesende tempoet man vanligvis finner innen sjangeren, og jeg sitter alltid igjen med en god latter og ny kunnskap etter å ha sett på.

LES OGSÅ: Slutt for «Hvite gutter»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer