Anna Rasmussen:

Varsler bloggpause på ubestemt tid

- Jeg har ikke mer å gi.

BLOGGPAUSE: Torsdag avslørte trebarnsmoren Anna Rasmussen at hun tar en bloggpause på ubestemt tid. Foto: Tommy Ellingsen / Dagbladet
BLOGGPAUSE: Torsdag avslørte trebarnsmoren Anna Rasmussen at hun tar en bloggpause på ubestemt tid. Foto: Tommy Ellingsen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Bloggeren Anna Rasmussen (20), eller «Mamma til Michelle», avslører i et kortfattet innlegg på bloggen at hun nå tar en pause fra bloggen på ubestemt tid.

I innlegget, som ble publisert torsdag denne uken, skriver blant annet bloggeren at det er mye hun har lyst til å dele med leserne sine, samtidig som hun ikke har krefter til det.

Den unge trebarnsmoren, som for tiden regjerer bloggtopplisten med nesten 40 000 unike lesere hver dag, skriver at det er kroppen som ikke strekker til.

- Jeg har ikke mer å gi, åpner Rasmussen innlegget på bloggen.

- Alt jeg tenker, og alt som skjer akkurat nå kan ikke skrives om, og da har jeg ikke noe å komme med. Akkurat nå er det så mye jeg vil fortelle dere. Så mange ting som dere burde visst om. Samtidig kjenner jeg at akkurat nå, har jeg ikke krefter til det, skriver Rasmussen i sitt ferskeste innlegg på bloggen.

Hvor lenge bloggeren skal ta pause, er ukjent. Etter Rasmussens eget innlegg å dømme, vet ikke 20-åringen selv hvor lenge hun blir borte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer