BLOGGPAUSE: Torsdag avslørte trebarnsmoren Anna Rasmussen at hun tar en bloggpause på ubestemt tid. Foto: Tommy Ellingsen / Dagbladet
BLOGGPAUSE: Torsdag avslørte trebarnsmoren Anna Rasmussen at hun tar en bloggpause på ubestemt tid. Foto: Tommy Ellingsen / Dagbladet Vis mer

Anna Rasmussen:

Varsler bloggpause på ubestemt tid

- Jeg har ikke mer å gi.

(Seoghør.no): Bloggeren Anna Rasmussen (20), eller «Mamma til Michelle», avslører i et kortfattet innlegg på bloggen at hun nå tar en pause fra bloggen på ubestemt tid.

MAMMABLOGGER: Helt siden 2012 har Anna Rasmussen blogget om livet som ung mor og småbarnsmamma. Her på kjendisgallaen i 2015. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
MAMMABLOGGER: Helt siden 2012 har Anna Rasmussen blogget om livet som ung mor og småbarnsmamma. Her på kjendisgallaen i 2015. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

I innlegget, som ble publisert torsdag denne uken, skriver blant annet bloggeren at det er mye hun har lyst til å dele med leserne sine, samtidig som hun ikke har krefter til det.

Den unge trebarnsmoren, som for tiden regjerer bloggtopplisten med nesten 40 000 unike lesere hver dag, skriver at det er kroppen som ikke strekker til.

- Jeg har ikke mer å gi, åpner Rasmussen innlegget på bloggen.

- Alt jeg tenker, og alt som skjer akkurat nå kan ikke skrives om, og da har jeg ikke noe å komme med. Akkurat nå er det så mye jeg vil fortelle dere. Så mange ting som dere burde visst om. Samtidig kjenner jeg at akkurat nå, har jeg ikke krefter til det, skriver Rasmussen i sitt ferskeste innlegg på bloggen.

Hvor lenge bloggeren skal ta pause, er ukjent. Etter Rasmussens eget innlegg å dømme, vet ikke 20-åringen selv hvor lenge hun blir borte.

Seoghør.no har etter gjentatte forsøk, ikke lykkes å komme i kontakt med Anna Rasmussen eller hennes forlovede Jan Lossius.

Saken fortsetter under bildet:

FORLOVET: Anna Rasmussen sammen med sin forlovede Jan Lossius. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
FORLOVET: Anna Rasmussen sammen med sin forlovede Jan Lossius. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer

Tok en pause i tre dager

Anna Rasmussen er imidlertid ikke alene om å trenge en pause fra bloggverdenen. I juli i 2015 publiserte blant andre Sophie Elise Isachsen (22) et lignende innlegg på sin blogg hvor hun også skrev at hun trengte en pause fra bloggen.

TOK PAUSE: Bloggeren Sophie Elise Isachsen tok også en bloggpause i 2015. Foto: NTB Sanpix
TOK PAUSE: Bloggeren Sophie Elise Isachsen tok også en bloggpause i 2015. Foto: NTB Sanpix Vis mer

Telefonen ringte uavbrutt og i overkant av 200 lesere tok til kommentarfeltet for å spørre hva som foregikk den gangen.

Pausen varte imidlertid ikke lenger en tre dager, og så var Harstad-jenta tilbake til bloggtoppen igjen.

Ble psykisk syk

Noen år tidligere var det bloggeren, Emilie Nereng (21) bak bloggen «VOE», som lettet på sløret og ga leserne sine et bloggsjokk da hun etter flere år som bloggdronning valgte å legge ned siden sin.

Etter mye hets valgte nemlig den unge Hønefoss-jenta å ta en pause.

SLUTTET: Boggeren Emilie «VOE» Nereng la ned bloggen sin tidligere denne måneden.Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
SLUTTET: Boggeren Emilie «VOE» Nereng la ned bloggen sin tidligere denne måneden.Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

- Jeg var så psykisk sliten, og følte meg helt paranoid. Jeg trodde alle hadde noe imot meg. Den selvtillitten jeg gradvis hadde bygget opp de to siste årene stupte. Jeg orket nesten ikke gå hjem fra skolen, for da måtte jeg forbi en videregående skole hvor det alltid var gjenger som ropte ting etter meg, uttalte Nereng i et tidligere intervju med Magasinet Dagbladet.

Men noen år etterpå startet hun på nytt å blogge. Denne gangen bestemte bloggeren seg for å blogge på sine egne premisser, helt til hun tidligere denne måneden bestemte seg for nok en gang å slutte å blogge.

- Jeg vet dette kommer som et sjokk på mange, og jeg forventer ikke at noen skal forstå seg på denne beslutningen. Dette er et valg som føles riktig for meg, og det er i bunn og grunn det viktigste. Det har selvfølgelig vært et stort valg for meg å ta, skriver hun på bloggen sin mandag.

LES OGSÅ: Trodde Vendela og Petter skulle spille inn pornofilm