Pippa Middleton:

Varmer opp til bryllupet med strengt treningsregime

Pippa Middleton fikk mye oppmerksomhet i søsterens bryllup - nå gjør hun seg klar til sitt eget. 

TRENER: Pippa Middleton blir stadig observert i treningstøy. Om to uker står hun brud. Foto: NTB Scanpix
TRENER: Pippa Middleton blir stadig observert i treningstøy. Om to uker står hun brud. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Det er i underkant av to uker til Pippa Middleton (33), den yngre søsteren til hertuginne Kate av Cambridge (35) skal gifte seg.

Det var i fjor sommer det ble kjent at Pippa hadde forlovet seg med James Matthews (41).

Nå ser det imidlertid ut til at den kommende bruden er i hardtrening før den store dagen. Pippa har nemlig blitt observert i treningsklær ved flere anledninger den siste tiden.

Pippa er en ivrig mosjonist, og blir ofte sett på vei til og fra treningsstudio eller joggende rundt i Londons gater.

Saken fortsetter under bildet.

GIFTER SEG: Det er i underkant av to uker til Pippa Middleton og James Matthews gifter seg. Her er de på vei ut av kirken 1.juledag. Foto: Pa Photos / NTB Scanpix
GIFTER SEG: Det er i underkant av to uker til Pippa Middleton og James Matthews gifter seg. Her er de på vei ut av kirken 1.juledag. Foto: Pa Photos / NTB Scanpix Vis mer

Celeber gjesteliste

I tiden før bryllupet har det blitt kjent, via Kensington Palace, at den celebre gjestelisten inkluderer prinsesse Charlotte (2) og prins George (3). Pippas vakre tantebarn vil ta del i seremonien som blomsterpike og ringbærer.

Prins Harry (32) er også en av gjestene som er invitert til bryllupet. Mange spør seg om han vil ta med sin verdensberømte kjæreste, skuespiller Meghan Markle (35) som sitt følge.

Det har imidlertid blitt kjent at skuespilleren har ønsket en uke fri i tiden rundt bryllupet, noe som tyder på at hun ønsker å være tilstede. Dette skriver Daily Mail.

Ble overrasket

Pippas forlovede James gikk ned på kne under en romantisk tur i nasjonalparken Lake District i Cumbria i Storbritannia. Dette skrev Daily Mail etter at den glade nyheten ble delt.

Ifølge Daily Mails hoffreporter ble Pippa tatt fullstendig på senga av frieriet. Kjæresten hadde på sin side forberedt seg godt, ved å spørre Pippas far Michael Middleton om tillatelse til å fri.

Hemmelig utdrikningslag

Første helgen i april ble det arrangert et hemmelig utdrikkningslag for den kommende bruden.

Ifølge Irish Independent fant feiringen sted i de franske alpene - nærmere bestemt på Méribel skisenter i Les Allues.

33-åringens aller nærmeste venner var invitert, i tillegg til hennes storesøster hertuginne Kate.

- Pippa elsker å stå på ski, så dette var førstevalget når det kom til å feire utdrikningslaget. De bodde på en svært eksklusiv hytte, med egen hushjelp og kokker som sørget for å skjemme dem bort, sa en kilde til The Sun i forbindelse med utdrikningslaget.

Stjal oppmerksomheten

Den 33 år gamle skjønnheten som er i hardtrening om dagen ser allerede slående vakker ut, og tok mye av glansen i søsteren Kates bryllup i 2011.

Hun fikk nemlig mye oppmerksomhet for sin hvite, tettsittende kjole og hennes kjendisstatus skjøt fart.

FIKK OPPMERKSOMHET: Pippa fikk mye oppmerksomhet for den tettsittende, hvite kjolen etter i Kates bryllup. Pa Photos / NTB Scanpix
FIKK OPPMERKSOMHET: Pippa fikk mye oppmerksomhet for den tettsittende, hvite kjolen etter i Kates bryllup. Pa Photos / NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Pippa selv hadde hun aldri intensjoner om å stjele oppmerksomheten fra hovedpersonene i bryllupet.

- Det var fullstendig uventet. Jeg tror ikke det var meningen at kjolen skulle skille seg ut, men heller blande seg i mengden, sa hun og fortsatte:

- Det var vel smigrende, men også pinlig fordi det ikke var planlagt, sa hun på Today show.

LES OGSÅ: Prins Harry tok med kjæresten for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer