Varmen holder sykdommen i sjakk

Hjemme i Norge har hun smerter fra morgen til kveld. I middelhavsklimaet merker kona til Ole Ivars-vokalisten en stor forskjell.

VARMT FORHOLD: 20 år etter de giftet seg er forholdet mellom Tore Halvorsen og kona Pia like varmt. Nå pleier de kjærligheten på stranda i Tyrkia.  Foto: Henning Jensen/Se og Hør
VARMT FORHOLD: 20 år etter de giftet seg er forholdet mellom Tore Halvorsen og kona Pia like varmt. Nå pleier de kjærligheten på stranda i Tyrkia. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Et bedre liv! For tre år siden tok de steget og solgte eneboligen på Løten i Hedmark. I dag bor Tore Halvorsen (65) og kona Pia (52) i en mindre leilighet på Hamar.

– Hovedårsaken til at vi flyttet var at det ble for stort for oss å vedlikeholde. Pia sliter med mye smerter. Da ville vi gjøre livet litt enklere for oss selv, forteller Tore – som siden 1988 har vært vokalist i evigunge Ole Ivars.

Ufør av sykdommen

Hans kjære sliter med både en gammel nakkeskade etter en bilulykke, og kraftig revmatisme. Sykdommen har gjort henne hundre prosent uføretrygdet.

– Jeg bruker lang tid på å komme meg opp om morgenen. Kroppen er stokk stiv. Til daglig har jeg smerter fra morgen til kveld, forteller Pia.Ikke så lenge etter at de flyttet til Hamar, overtok også paret sin nye leilighet. Tore og Pia valgte å kjøpe seg inn i det fasjonable leilighetsanlegget White Line utenfor Alanya i Tyrkia.

Populær i Alanya

– Jeg merker stor forskjell på kroppen når vi er her nede. Smertene er ikke så intense, og alt går litt raskere, sier Pia med et smil.

Utadvendte Tore har allerede fått en stor omgangskrets i Alanya – både blant fastboende nordmenn og hos tyrkere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer