EN GLOHEIT KUL: Det har verset mange rykter rundt hvorvidt kulen i Becks underbukse er hans egen.  Foto: All Over Press
EN GLOHEIT KUL: Det har verset mange rykter rundt hvorvidt kulen i Becks underbukse er hans egen. Foto: All Over PressVis mer

Varmeapparatet hang seg opp

Det kokte i buksene på David Beckham under en biltur i Los Angeles...

SEHER.NO: David Beckham kan få et hvert pikehjerte til å stå i brann. Men 33-åringen klarer også fint å påføre seg selv rødglødende genitalier på en helt vanlig hverdag.

Nylig fikk nemlig Beckham, som for ikke lenge siden ble kåret til en av verdens mest sexy fedre, problemer under en biltur i Los Angeles. 

L.A Galaxy-spilleren ble tvunget til å kjøre inn til siden for å finne noe å beskytte sine edlere deler med da bilens varmeapparat hang seg opp, skriver AskMen.com.

Et vitne forteller at stjernen i det ene øyeblikket raste gjennom L.A, for i det neste å rulle ned vinduet mens han gispet, stønnet og stirret ned i skrittet sitt i ren forskrekkelse.

- Det var mange fans og paparazzifotografer som fulgte ham, noe som gjorde det enda vanskeligere for ham å få orden på sine kokende deler. Han var sjokkert over å ha blitt tatt på fersken mens han polstret bilsetet for det varme skinninteriøret.

Men det er ikke første gang vi og fansen har øynene rettet mot kjekkasens skritt.

Fotballspilleren, som for tiden fronter Emporio Armanis undertøykampanje, hadde også alles oppmerksomhet da de imponerende reklameplakatene ble avdekket forrige uke
 
LES OGSÅ: Posh har fått bakkekontakt