VARME VESENER

En litt søtere film om keiserpingvinene.

NUSSELIGE: De snakker, synger og danser, og er årets mest elskelige krabater på kino.
NUSSELIGE: De snakker, synger og danser, og er årets mest elskelige krabater på kino. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er lett å tro at den amerikanske animasjonsfilmen ”Happy Feet” er lagd for å surfe på keiserpingvinenes nyvunne popularitet de fikk som følge av braksuksessen ”Pingvinenes marsj”. Men det er feil. Denne tegnefilmen var allerede planlagt to år før sistnevnte film kom på kino, og har ingenting med dokumentaren å gjøre. Sånn, da var det ute av bildet.

”Happy Feet” handler riktignok om kurtisering pingvinene i mellom, men denne gangen med en liten tvist. Vår pingvin Mumble kan ikke synge, som er den foretrukne måten å kurtisere på i pingvin-land.

Men han derimot steppe med sine ”glade føtter”. Dog, dette setter ikke de eldre pingvinene i flokken noe pris på, og den dagen fisken plutselig forsvinner, får Mumbles stepping skylden. Følgelig blir han forvist fra flokken og må begi seg ut på en stor og farlig reise for å bevise at de gamle tar feil.

SIKKER SLAGER
På reisen treffer Mumle noen dyr kalt Adelie-amigoene, som er den rake motsetningen til keiserpingvinene. De faller umiddelbart for hans ”glade føtter”, og hjelper han videre på sin ferd over det enorme kontinentet. Mumble stemmegis av Elijah Wood i den amerikanske versjonen, og Robin Williams trakterer to av filmens morsomste karakterer.
”Happy Feet” blir en sikker slager når desember kommer.

På kino 1. desember

SE LISTEN: De beste kinofilmene
SE LISTEN: De beste DVD-filmene

MER FILM: Les mer om denne og andre aktuelle filmer på FILMWEB.no
I samarbeid med:
 Filmweb.no Mix Scene 1 Pioneer

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer