OPERASTJERNE?: Trond Espen Seim har sagt ja til å opptre med med fullt orkester i ryggen under festspillene i Bergen i mai. Foto: SCANPIX
OPERASTJERNE?: Trond Espen Seim har sagt ja til å opptre med med fullt orkester i ryggen under festspillene i Bergen i mai. Foto: SCANPIXVis mer

"Varg Veum" blir operastjerne

Trond Espen Seim vil overraske under festspillene i Bergen.

SEHER.NO: Trond Espen Seim har blitt et kjent syn som etterforskeren Varg Veum på film, men nå er 37-åringen klar for å satse på teaterscenen - med et symfoniorkester i ryggen!

Men det er hverken Veum eller  "Den syngende detektiven" Seim skal spille når han i mai legger turen til festspillene i Bergen.

Seim skal ifølge en pressemelding på festspillenes hjemmesider delta i urfremføringen av stykket "Sounds like you", som beskrives som "en kombinasjon av et orkesterverk og et skuespill og forteller historien om en mann og en kvinne som innleder et forhold etter en konsertopplevelse. Vi møter dem igjen etter at forholdet har tatt slutt, og de er begge på plass i samme konsertsal.

Med seg på scenen har han Bergen filharmoniske orkester ogs Anneke von der Lippe - som blant annet spilte i den norske filmen "Ulvenatten" tidligere i år.

– Jeg har alltid hatt lyst til å være med - både som aktør og publikum, men tidligere har jeg dessverret jobbet andre steder på denne tiden. Nå får jeg endelig sjansen til å få med meg festivalen, sier Seim.

- Det var stor stas å bli spurt om å være med på denne festspillforestillingen. Det er en spennende arena, og her får jeg også helt spesielle motspillere – både en av Norges beste skuespillere og et helt symfoniorkester!

Stykket skal ifølge festspillene settes opp både 20. og 22. mai.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: - Historien er selvopplevd