Cameron Diaz:

- Var virkelig ikke trygt

Avslører ukjent fortid.

COMEBACK: Cameron Diaz melde nylig at hun er klar for å gjøre comeback på kinolerretet. Foto: Joanne Davidson / REX / Shutterstock Editorial / NTB
COMEBACK: Cameron Diaz melde nylig at hun er klar for å gjøre comeback på kinolerretet. Foto: Joanne Davidson / REX / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne sommeren ble det kjent at Hollywood-stjernen Cameron Diaz (49) vender tilbake til kinolerretet, hele åtte år siden vi sist så henne spille i en film.

Før hun slo gjennom som skuespiller, jobbet Diaz som modell. Å få modelljobber var imidlertid lettere sagt enn gjort, og én av jobbene viste seg å slettes ikke være det hun forventet.

Det gikk hun nærmere innpå da hun gjestet podkasten «Second Life».

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

Fikk ikke jobb

Diaz hadde spart opp nok penger til å flytte til Paris, og bodde i en leilighet hun delte med en annen jente - som fortsatt er en av hennes beste venner i dag.

- Jeg var der et helt år og jobbet ikke én dag, innrømmer hun i podkasten, gjengitt i The Guardian.

Så kom det etter hvert et etterlengtet tilbud. Hun ble tilbudt en mulighet til å jobbe i Marokko, grep sjansen.

Dette var tidlig på 90-tallet, og Diaz sier i podkasten at hun fikk tildelt en låst koffert som skulle inneholde «kostymene» hennes.

Den kommende filmstjernen tok med seg kofferten og satte kursen mot Marokko, sier hun selv. Etter hvert begynte hun imidlertid å lure på hva som befant seg bak låsen.

Fraktet narkotika

- Jeg tror jeg endte opp med å smugle narkotika til Marokko - jeg sverger til gud, hevder hun i podkasten, og legger til:

- Jeg var denne blonde, blåøyde jenta i Marokko. Det var på 90-tallet, jeg hadde på meg hullete bukser og platåstøvler og gikk med håret utslått … Det var virkelig ikke trygt.

Skuespilleren forklarer i podkasten at hun fikk trøbbel da hun ankom Marokko. I podkasten hevder Diaz at hun snakket med vaktene på flyplassen og fortalte at hun ikke ante hva som var i kofferten, og at den ikke var hennes.

Hun fikk derfor lov til å sette den fra seg, og returnere til Frankrike. Marokko-jobben ble hennes første og siste modelljobb mens hun bodde i den franske hovedstaden.

Ikke lenge etter hendelsen fikk hun endelig sitt store gjennombrudd som skuespiller. Tilbake i Los Angeles ble hun kontaktet av en casting-agent som søkte etter en som kunne spille sammen med Jim Carrey (60) i megasuksessen «The Mask».

LES OGSÅ:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer