Cameron Diaz:

- Var virkelig ikke trygt

Avslører ukjent fortid.

COMEBACK: Cameron Diaz melde nylig at hun er klar for å gjøre comeback på kinolerretet. Foto: Joanne Davidson / REX / Shutterstock Editorial / NTB
COMEBACK: Cameron Diaz melde nylig at hun er klar for å gjøre comeback på kinolerretet. Foto: Joanne Davidson / REX / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne sommeren ble det kjent at Hollywood-stjernen Cameron Diaz (49) vender tilbake til kinolerretet, hele åtte år siden vi sist så henne spille i en film.

Før hun slo gjennom som skuespiller, jobbet Diaz som modell. Å få modelljobber var imidlertid lettere sagt enn gjort, og én av jobbene viste seg å slettes ikke være det hun forventet.

Det gikk hun nærmere innpå da hun gjestet podkasten «Second Life».

Fikk ikke jobb

Diaz hadde spart opp nok penger til å flytte til Paris, og bodde i en leilighet hun delte med en annen jente - som fortsatt er en av hennes beste venner i dag.

- Jeg var der et helt år og jobbet ikke én dag, innrømmer hun i podkasten, gjengitt i The Guardian.

Så kom det etter hvert et etterlengtet tilbud. Hun ble tilbudt en mulighet til å jobbe i Marokko, grep sjansen.

Dette var tidlig på 90-tallet, og Diaz sier i podkasten at hun fikk tildelt en låst koffert som skulle inneholde «kostymene» hennes.

Den kommende filmstjernen tok med seg kofferten og satte kursen mot Marokko, sier hun selv. Etter hvert begynte hun imidlertid å lure på hva som befant seg bak låsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer