Khloé Kardashian:

- Var virkelig en kamp en stund

Realitystjernen innrømmer at hun fikk en rekke bivirkninger etter å ha blitt smittet av coronaviruset.

HÅRTAP: Khloé Kardashian avslører en av ettervirkningene hun fikk etter å ha vært smittet av coronaviruset. Foto: Larry Marano / Shutterstock / NTB
HÅRTAP: Khloé Kardashian avslører en av ettervirkningene hun fikk etter å ha vært smittet av coronaviruset. Foto: Larry Marano / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De som fulgte realityserien «Keeping up with the Kardashians» mens det fremdeles gikk på tv, har nok fått med seg at en av søstrene, Khloé Kardashian (37), ble smittet av coronaviruset i fjor.

Det bekreftet stjernen selv i familiens realityserie.

- Jeg fant akkurat ut at jeg har corona. Jeg har vært på rommet mitt, så det kommer til å gå fint. Men det var skikkelig ille i et par dager, sa hun på skjermen.

I tillegg avslørte 37-åringen at symptomene var både oppkast, skjelvinger og forferdelig hodepine. Nå avslører hun imidlertid en annen ettervirkning hun fikk.

SETTES PÅ PLASS: Da Kim Kardashian spilte inn en reklamefilm til Instagram-story får hun passet sitt påskrevet av datteren North West. Video: Instagram - @kimkardashian/Se og Hør Vis mer

Mistet håret

På Twitter delte nemlig 37-åringen at hun opplevde hårtap etter at hun ble smittet av viruset i fjor, ifølge People.

- Håret mitt falt av etter covid, deler realitystjerna, og legger til at hun ble smittet i mars i fjor.

- Etterpå var det virkelig en kamp en stund.

Flere smittede har meldt om tap av både smak- og luktesans. Det avslører imidlertid 37-åringen at hun slapp unna, ettersom det var «det eneste hun ikke mistet».

- Men jeg hadde alt annet - virkelig alt annet du kan tenke deg, legger hun til.

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

La ned suksesserie

I slutten av september i fjor ble det kjent at realitysuksessen «Keeping Up With The Kardashians» hadde fått en utløpsdato. Etter 14 år og 20 sesonger, gikk siste sesong gå på lufta tidligere i 2021.

«Til alle våre fans. Det er med tungt hjerte at vi har tatt den vanskelige beslutningen om å si farvel til «Keeping Up With The Kardashians», skrev Kim Kardashian West på Instagram.

«Jeg er for emosjonell til å uttrykke meg akkurat nå. Forandringer er vanskelig, men noe man også trenger noen ganger», skrev Khloe Kardashian på Instagram.

Tv-serien, som ble lansert i 2007, handler om livet til mamma Kris Jenner og barna Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Rob Kardashian, Kendall Jenner og Kylie Jenner.

LES OGSÅ: Setter fart på spekulasjonene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer