- Var villig til å gi avkall på å få barn

Gravide Ane Dahl Torp om tiden på Teaterhøgskolen.

FILMAKTUELL: Ane Dahl Torp er for tiden aktuell med Varg Veum. Her er hun avbildet på premiere med Lene Nystrøm, Jon Øigarden og Trond Espen Seim.  Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
FILMAKTUELL: Ane Dahl Torp er for tiden aktuell med Varg Veum. Her er hun avbildet på premiere med Lene Nystrøm, Jon Øigarden og Trond Espen Seim. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I slutten av oktober ble det kjent at Ane Dahl Torp (36) er gravid med sitt andre barn. I et ferskt intervju med magasinet Stella, forteller hun at hun var svært streng mot seg selv da hun gikk på Teaterhøgskolen.

- Jeg tenkte at det kostet så utrolig mye å bli en god skuespiller at jeg ikke skjønte hvordan jeg kunne holde resten av livet mitt flytende, sier Torp til Stella.

Hun forteller i magasinet at hun var villig til å gi avkall på å få egne barn for å bli en god skuespiller.

- Det var en tanke jeg syntes var virkelig skremmende, sier Torp.

I slutten av oktober ble det kjent at skuespillerinnen er gravid for andre gang, og fortalte da også åpent om at hun hadde opplevd fire spontanaborter.

- De gangene jeg har vært gravid har det vært ultralydundersøkelser i ett sett, og da er jeg så redd at jeg holder på å besvime. Men bare i den første, kritiske fasen. Nå går det fint med meg, sa hun i et intervju med VG.

Sammen med ektemannen Sjur Miljeteig (37) har hun fra før sønnen Sigurd (2). Hun har termin i mars med sitt andre barn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste fram babymagen i tettsittende kjole

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer