FORELSKET: Nicolay Ramm forteller at han måtte jobbe for å vinne Josephine Leine Granlies gunst. Tre år senere er
de lykkelig forelsket og samboere. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
FORELSKET: Nicolay Ramm forteller at han måtte jobbe for å vinne Josephine Leine Granlies gunst. Tre år senere er de lykkelig forelsket og samboere. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer

Nicolay Ramm og kjæresten:

- Var verdt et forsøk å gå på én date

NRK-profilen mener det var kjempeflaks at kjæresten Josephine Leine Granlie sa ja til en date.

Publisert

NRK-profilen Nicolay Ramm (29) innkasserte publikumsprisen på Gullruten. Men det er ikke bare på TV-skjermen han opplever stor suksess.

Også kjærlighetslivet går som en drøm for 29-åringen fra Bærum.

Han har nemlig funnet lykken med Josephine Leine Granlie (29).

LES MER: Ukens Se og Hør er i salg nå!
LES MER: Ukens Se og Hør er i salg nå! Vis mer

- Jeg falt for humoren hans - og at vi har så mye til felles. Han dro alle vitsene på første daten og sjarmerte meg. Og så er han veldig snill. Det kommer kanskje ikke fram på TV at han er så omsorgsfull, røper Josephine til Se og Hør.

Kjærlighet og nattmat

Nicolay fikk sitt store gjennombrudd under OL i vinter, da han fikk hele Norge til å le med sine hysteriske sketsjer. Han møtte kjæresten tre år tidligere, på en fest hjemme hos hennes foreldre.

Ramm mannet seg opp til å flørte med den vakre blondinen, og husker godt hvor nervøs han var da han ba henne på stevnemøte dagen etter.

- Hva falt du for?

- Plutselig så jeg henne, over en pølse sånn i halv fire-tiden på natta. Da begynte jeg så smått å legge inn noen aksjer. Men jeg fikk ikke så veldig gehør i begynnelsen. Men så var det noe spesielt med henne, da. Så dagen etter tok jeg mot til meg og sendte henne en melding på Facebook, avslører Nicolay.

Verdt et forsøk

Programlederen forteller at han spurte om hun hadde lyst til å treffe ham igjen. Så sa hun ja!

- Det var kjempeflaks - det hadde jeg aldri trodd. Men hun sa i alle fall ja til å møte denne raringen, smiler Nicolay.

- Jeg tenkte at det var verdt et forsøk å gå på én date, legger Josephine til, vel vitende om at det ble både kjærlighet og samboerskap etter hvert.

Tre år senere er hun Nicolays beste støtte. Hun roser ham når han er god og roer ham når han er nervøs.

- Josephine er min beste støttespiller, men også en ærlig kritiker, smiler Nicolay.

- Ja, jeg er ganske ærlig, legger hun til.

- Det fine med Josephine er at hun ikke pakker det inn med glanspapir, så hvis jeg var dårlig får jeg høre det, og om jeg er bra, så får jeg skryt, smiler Nicolay takknemlig.

FIN FØLGESVENN: Nicolay og Josephine sammen med hunden sin, sjarmtrollet Chili. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
FIN FØLGESVENN: Nicolay og Josephine sammen med hunden sin, sjarmtrollet Chili. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer

Gjennomgang i sengen

Da han debuterte som programleder i selveste «Gullrekka» med sitt eget show, «Ramm, ferdig, gå», satt hans kjære i salen.

- Det var skummelt og gøy om hverandre. I det første anslaget da jeg sto med mikrofonen, sto jeg og skalv. Jeg prøvde å virke rolig, men inni meg tenkte jeg «hva er det jeg gjør? Går dette bra?». Josephine var i salen og så hvordan det gikk, smiler Nicolay.

- Jeg så jo at han var nervøs. Men det gikk veldig bra, forsikrer kjæresten stolt.

Hun hadde kvalitetssikret både showet og vitsene på forhånd.

TOK MED KJÆRESTEN: Nicolay Ramm tok med Josephine Leine Granlie for første gang på den røde løperen under Gullruten i Bergen i starten av mai. Foto: Andreas Fadum
TOK MED KJÆRESTEN: Nicolay Ramm tok med Josephine Leine Granlie for første gang på den røde løperen under Gullruten i Bergen i starten av mai. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Ofte lager jeg utkast til en sketsj på telefonen hvis jeg er usikker på om noe er morsomt, så ser vi på det sammen hjemme i sengen. Da forteller hun meg hva hun synes funker. På jobb dagen etter gjør jeg ofte de endringene som Josephine foreslår.

Skjemmes bort

Josephine røper at Nicolay er flink til å skjemme henne bort.

- Da vasker jeg leiligheten, setter på en vaskemaskin, tar ut av oppvaskmaskinen, og rydder vekk sko og skittentøy. Så kjøper jeg inn stearinlys og ferske blomster, og lager middag til hun kommer hjem fra jobb, forklarer romantikeren.

Josephine nikker fornøyd:

- Da scorer han poeng. Selv om det kanskje ikke høres så romantisk ut å sette på en klesvask, så betyr det mye. Det viser omtanke, sier Josephine.

Turkamerat

For et snaut år siden fikk de to en ny krabat å dele leiligheten i Homansbyen i Oslo med - nemlig den engelske cocker spanielen Chili (1).

- Det beste med å ha hund er at hver dag er kos. Hverdagen er hyggelig uansett, på grunn av henne. Den gleden man får hver gang hun kommer opp i senga og legger sine store, valpete poter i ansiktet mitt og sier «nå må vi på tur», smiler Nicolay.

Turtelduene elsker å gå lange turer og leke med den aktive, lille krabaten - og trekker lurt på smilebåndet når Se og Hør spør om det er god trening på framtidig familieforøkelse ...

LOGRENDE GLAD TRIO: Den engelske cocker spanielen Chili sørger for ekstra kjærlighet i parets hjem. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
LOGRENDE GLAD TRIO: Den engelske cocker spanielen Chili sørger for ekstra kjærlighet i parets hjem. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer

- Vi drømmer selvsagt om barn en gang, men enn så lenge har vi det veldig fint som to mennesker og en hund, forsikrer Nicolay.

- Chili er vårt fellesprosjekt. Det er jo en evig kabal rundt hvem som lufter, hvem som drar på veterinærtimer, og alt sånt. Det er et voksent ansvar, understreker paret.

FINN.NO: Komiker Lisa Tønne ankom Gullruten med kjole og sko fra Finn.no. Reporter: Ruben Pedersen / Video: Ingrid Cogorno / Klipp: Ørjan Ryland Vis mer

Franske følelser

Livsnyterne passer likevel på å sette av rikelig tid til hobbyer - og hverandre.

- Josephine og jeg har alltid prioritert det å reise rundt i verden. Vi har vært i New York, Hellas og Kroatia, Thailand og Sri Lanka. Og så er vi ofte på Den franske rivieraen der foreldrene til Josephine har et nydelig sommerhus, smiler Nicolay.

Nyttår på Sri Lanka handler først og fremst om ballonger🎈🎈🎈

Et innlegg delt av Nicolay Ramm (@nicolayramm)

LES OGSÅ: - Fant kjærligheten to uker etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer