Cole Sprouse:

- Var veldig vanskelig

Røper detaljer om bruddet.

REAGERER: Cole Sprouses uttalelser om bruddet med Lili Reinhart skaper reaksjoner. Foto: Splash News / NTB
REAGERER: Cole Sprouses uttalelser om bruddet med Lili Reinhart skaper reaksjoner. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Cole Sprouse (30) var bare åtte måneder gammel første gang han dukket opp på TV-skjermen.

Sammen med tvillingbroren, Dylan Sprouse, har 30-åringen medvirket i en rekke prosjekter, deriblant «Big Daddy», «Grace Under Fire» og «Zack og Codys søte hotelliv».

Med unntak av en liten pause på fem år, har brødrene stort sett levd livet foran et kamera, likevel har de begge vært flinke til å verne privatlivet.

Nå har derimot Cole Sprouse valgt å dele en rekke hemmeligheter med resten av verdenen. Reaksjonene har ikke latt vente på seg.

Netflix-suksessen «Sex/life» skapte overskrifter for én spesiell scene i første sesong. Nå gjør de det igjen med den ferske sesongen. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Jomfrudom og utroskap

Denne uken gjestet Sprouse podkasten «Call Her Daddy», og han sparte ikke på detaljene. Skuespilleren snakker om alt fra oppveksten til karrieren i «Disney». Det er dog detaljene om hans tidligere romantiske forhold som flere har bitt seg merke i.

Skuespilleren forteller blant annet at han mistet jomfrudommen sin til en eldre jente da han var 14 år gammel.

- Jeg holdt ut i 20 sekunder, så snakket jeg aldri med henne igjen, sier Sprouse.

RART: Forholdet mellom Cole Sprouse og Lili Reinhart var slutt, men skuespillerne fra «Riverdale» måtte av naturlige årsaker møtes i prosesjonell jobbsammenheng. Vis mer

Videre legger 30-åringen til at de fleste forholdene han har vært i har vært mer seksuelle enn emosjonelle. På spørsmål om noen av kjærestene hans noen gang har vært utro mot ham, svarer Sprouse følgende:

- Ja, nesten alle. Emosjonell utroskap for det meste, men min første kjæreste var fysisk utro.

Han bærer likevel ikke nag og forteller at han ikke har vært lett å være kjæreste med.

HJERTEKNUST: I det spanske Netflix-programmet «Love Never Lies» får deltaker Sara se kjæresten sin Guillem være intim med en annen kvinne, og velger å ta hevn etter en hjerteskjærende reaksjon. Video: Rød Løper / Netflix Vis mer

- Dra til helvete

30-åringen var tidligere i et forhold med skuespiller Lili Reinhart (26), som han også er kjæreste med i serien «Riverdale».

I 2020 kom nyheten om at paret hadde gått hver til sitt. De har likevel sett mye til hverandre ettersom forholdet mellom karakterene deres har vært en stor del av serien.

- Det var vanskelig. Det var veldig vanskelig for oss begge, og det er greit. Jobben ble krevende fordi vi måtte sette til side alt av følelser, og fikk ikke den avstanden vi trengte. Jeg tror vi påførte hverandre mye skade.

KONGELIG: Utroskapsskandalen knyttet til grevinne Alexandra har skapt furore i Danmark. Reporter: Caroline Vagle. Video: Nora Skavhaug. Foto: Facebook/Det danske kongehus, Instagram/@denmarkinfrance, Dan Mariegaard. Vis mer

Sprouse understreker at han og Reinhart er gode venner i dag. Likevel har flere reagert på uttalelsene hans.

«Hold navnet til min kjære Lili ute av munnen din. Få deg et liv», skriver en person på Twitter.

«Cole Sprouse, dra til helvete», skriver en annen.

«Exit»-aktuelle Tobias Santelmann forteller hvordan han egentlig snakker, ukjent hobby og det største offeret han gjør som skuespiller. Video: Rød Løper/NRK TV Vis mer

Mange er tilsynelatende enige i at skuespilleren har gått over streken og mener han kaster Reinahart under bussen.

Lili Reinhart har foreløpig ikke kommentert uttalelsene til eksen.

LES OGSÅ: Flyttet fra mannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer