Tom Hanks:

- Var veldig utmattet hele tiden

Skuespilleren avslører hvordan sykdommen påvirket ham og kona.

ÅPNER OPP: Tom Hanks og Rita Wilson ble begge smittet av corona tidlig i mars. Nå forteller førstnevnte åpent om hvordan perioden som smittet har vært. Foto: NTB Scanpix
ÅPNER OPP: Tom Hanks og Rita Wilson ble begge smittet av corona tidlig i mars. Nå forteller førstnevnte åpent om hvordan perioden som smittet har vært. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden pandemien brøt ut, har det vært tydelig at coronaviruset på ingen måte diskriminerer. Kongelige, artister og skuespillere har på lik linje med butikkmedarbeidere, sykepleiere og bussjåfører blitt smittet. Symptomene varierer fra person til person, og mens enkelte ikke merker stort, koster sykdommen andre livet.

Skuespiller Tom Hanks (63) vet godt hvordan det kan arte seg. Han var en av de første Hollywood-stjernene som ble diagnostisert med covid-19, og ble en slags «posterboy» for smitte tidlig.

Allerede den 10. mars fikk han og kona, Rita Wilson (63), påvist smitte etter å ha filmet i Australia. Dette resulterte i medieoppslag verden over, og mange stilte spørsmål med hvordan det ville gå med paret - siden folk flest fortsatt ikke hadde mye kjennskap til virusets effekter.

- Forskjellige reaksjoner

Begge to kunne derimot forsikre om at de, selvsagt etter forholdene, hadde det bra, og da de noen uker senere kunngjorde at de begge var friske, var det tusenvis i sosiale medier som kom med sine gratulasjoner.

Hanks og Wilson har likevel vært sparsomme med detaljer om hvordan de faktisk hadde det i midten av mars.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer