Hailey Bieber om ekteskapet:

- Var vanvittig ung

Hailey Bieber åpner seg om ekteskapet med Justin Bieber, som hun giftet seg med som 21-åring.

GIFT: Supermodellen Hailey Bieber giftet seg med popstjernen Justin Bieber i 2018. Her er de to sammen i L.A. høsten 2020. Foto: Broadimage/ Shutterstock/ NTB
GIFT: Supermodellen Hailey Bieber giftet seg med popstjernen Justin Bieber i 2018. Her er de to sammen i L.A. høsten 2020. Foto: Broadimage/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2016 innledet popstjernen Justin Bieber (27) og supermodellen Hailey Bieber (24), den gang kjent som Hailey Baldwin, et romantisk, men kortvarig forhold.

Etter bare noen måneder ble det slutt, og modellen uttalte kort tid etter bruddet at det var komplisert å være sammen med en verdensberømt stjerne.

I juni 2018 tok duoen opp kontakten igjen, og derfra gikk det fort i svingene.

STJERNEPAR: Justin Bieber og Hailey Bieber på rød løper i januar 2020. Foto: Jordan Strauss/ Invision/ AP/ NTB
STJERNEPAR: Justin Bieber og Hailey Bieber på rød løper i januar 2020. Foto: Jordan Strauss/ Invision/ AP/ NTB Vis mer

Bare en måned senere forlovet de seg, og senere giftet de seg ikke bare én, men to ganger.

- Nesten latterlig

Nå pryder Hailey forsiden av Elles aprilutgave, og i den anledning åpner hun seg om hvordan det er å være gift med Bieber.

- Jeg lærer nye ting om han, om meg selv, og om forholdet vårt hele tiden, sier 24-åringen i forsideintervjuet med Elle, ifølge People.

HOUSETOUR: Justin Bieber viste følgerne sine hjemmet han deler med kona, Hailey Bieber, i Beverly Hills. Huset har en verdi på 77 millioner kroner, ifølge Daily Mail. Video: Instagram.com/justinbieber Vis mer

Hailey var bare 21 år gammel da hun giftet seg, men det skremte ikke henne.

- Jeg giftet meg da jeg var 21 år, to måneder før jeg fylte 22 år, som er vanvittig ungt. Det høres nesten latterlig ut når du sier det høyt, sier hun.

- Var annerledes

Hun understreker at det likevel føltes riktig for henne og ektemannen.

- Jeg tenker at det for noen som meg og Justin var annerledes. Vi har sett mye for vår alder. Vi har begge levd nok til å vite at det var det vi ønsket, sier hun til magasinet.

24-åringen forteller at de også krangler i ny og ne, men ser ikke på det som krevende.

- Det føles egentlig ikke ut som arbeid fordi jeg elsker ham så mye. Jeg ser for meg at vi skal være sammen for alltid, innrømmer hun.

Modellen legger imidlertid ikke skjul på at det ikke alltid har vært like lett å være sammen med en av verdens største artister.

- Ville bare gjemme meg

Overfor Elle forteller 24-åringen at hun i starten av forholdet ikke følte at hun hadde et privatliv lenger.

SVARER: Hailey Bieber svarer på kritikken hun fikk på en TikTok-video. Vis mer

- Jeg ville bare gjemme meg. Jeg tenkte at jeg ikke ville ha folk innblandet i mitt privatliv. Jeg tenkte «Kan det ikke være noe anonymitet? Kan jeg få noe av privatlivet mitt tilbake?».

Modellen mener at det er vanskeligere å være i et offentlig forhold, men understreker at alle forhold kan mislykkes, uavhengig av om det er et offentlig forhold eller ei.

Giftet seg i hemmelighet

I september 2018 ble duoen Justin Bieber og Hailey observert på vei inn i et rettslokale i New York som utsender ekteskaps-lisenser, og da begynte også ryktene å gå om at de hadde giftet seg i all hemmelighet.

At ryktene stemte, innrømmet Justin. Paret hadde likevel ikke hatt noen bryllupsfest.

REDD: Justin Bieber er gjest hos Ellen DeGeneres, og forteller åpenhjertig om hvorfor han var nervøs før han skulle fri til kona Hailey Bieber. Vis mer

Da de denne gangen valgte å gifte seg foran familie og venner i Sør- Carolina, fant både vielsen og bryllupsfesten sted på eiendommen til hotellet Montage Palmetto Bluff, ifølge flere amerikanske medier.

Ifølge Vogue ga duoen hverandre sitt ja for andre gang i Somserset Chapel, og vielsen skal ha skjedd i regi av den celebre festplanleggeren, Mindy Weiss.

LES OGSÅ: Bryter tausheten om skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer