BABYLYKKE: Nicole Polizzi og Jionni LaValle er nå stolte tobarnsforeldre. Her med sønnen Lorenzo i Disney World i Florida i fjor. Foto: Stella Pictures
BABYLYKKE: Nicole Polizzi og Jionni LaValle er nå stolte tobarnsforeldre. Her med sønnen Lorenzo i Disney World i Florida i fjor. Foto: Stella PicturesVis mer

- Vår vakre baby er født

Og Nicole «Snooki» Polizzi har allerede navnet klart.

SEOGHØR.NO: Realitystjernen Nicole «Snooki» Polizzi (26) og forloveden Jionni LaValle (26) ble fredag foreldre for andre gang.

Paret, som fra før av har sønnen Lorenzo (2), fikk denne gang en liten jente.

- Jeg er så glad for å fortelle at vår vakre datter Giovanna Marie LaValle ble født i morges. Hun har masse svart hår og er helt perfekt, delte den nybakte moren med fansen på Twitter samme dag.

 

Snooki har kommet en lang vei siden hun ble kjent for sine ville guttehistorier, harde festing og arrestasjoner gjennom reality-serien «Jersey Shore».

I dag er det familielivet med ektemann og barn som er det viktigste for henne.

- Jeg har andre prioriteringer nå. Jeg bryr meg ikke om hva andre tror, har hun tidligere sagt.

I juli fødte bestevenninnen  Jenni «JWoww» Farley datteren Meilani Alexandra, og de to «Jersey Shore»-stjernene håper jentene vil få mye glede av hverandre i fremtiden.

- Jenni og jeg treffes nesten hver dag. Jeg føler barna våre nesten er bundet til å bli bestevenner og henge sammen hele tiden. De kommer til å vokse opp som kusiner. Jeg håper de vil like hverandre, fortalte Snooki til People.com i sommer.

LES OGSÅ: Jessica Simpson sjokkerte fansen med babybilde

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.