- Vår vakre baby er født

Og Nicole «Snooki» Polizzi har allerede navnet klart.

BABYLYKKE: Nicole Polizzi og Jionni LaValle er nå stolte tobarnsforeldre. Her med sønnen Lorenzo i Disney World i Florida i fjor. Foto: Stella Pictures
BABYLYKKE: Nicole Polizzi og Jionni LaValle er nå stolte tobarnsforeldre. Her med sønnen Lorenzo i Disney World i Florida i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Realitystjernen Nicole «Snooki» Polizzi (26) og forloveden Jionni LaValle (26) ble fredag foreldre for andre gang.

Paret, som fra før av har sønnen Lorenzo (2), fikk denne gang en liten jente.

- Jeg er så glad for å fortelle at vår vakre datter Giovanna Marie LaValle ble født i morges. Hun har masse svart hår og er helt perfekt, delte den nybakte moren med fansen på Twitter samme dag.

 

Snooki har kommet en lang vei siden hun ble kjent for sine ville guttehistorier, harde festing og arrestasjoner gjennom reality-serien «Jersey Shore».

I dag er det familielivet med ektemann og barn som er det viktigste for henne.

- Jeg har andre prioriteringer nå. Jeg bryr meg ikke om hva andre tror, har hun tidligere sagt.

I juli fødte bestevenninnen  Jenni «JWoww» Farley datteren Meilani Alexandra, og de to «Jersey Shore»-stjernene håper jentene vil få mye glede av hverandre i fremtiden.

- Jenni og jeg treffes nesten hver dag. Jeg føler barna våre nesten er bundet til å bli bestevenner og henge sammen hele tiden. De kommer til å vokse opp som kusiner. Jeg håper de vil like hverandre, fortalte Snooki til People.com i sommer.

LES OGSÅ: Jessica Simpson sjokkerte fansen med babybilde

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer