<strong>FLAU:</strong> Ekteparet Fridtjov Såheim og Henriette Steenstrup spiller begge i TV 2s nye humorserie «Nårje» .- Hun er ti ganger så rå i kjeften som de verste gutta. Jeg spilte selv i scenen og var utrolig flau, sier han om kona.  Foto: SCANPIX
FLAU: Ekteparet Fridtjov Såheim og Henriette Steenstrup spiller begge i TV 2s nye humorserie «Nårje» .- Hun er ti ganger så rå i kjeften som de verste gutta. Jeg spilte selv i scenen og var utrolig flau, sier han om kona. Foto: SCANPIX Vis mer

- Var utrolig flau over henne

Fridtjov Såheim mener kona Henriette Steenstrup er verdens drøyeste dame.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nærmere 400.000 nordmenn fikk se Henriette Steenstrup (37) som vulgær kontormedarbeider med dårlig mage i premieren av TV 2s nye humorserie «Nårje» forrige uke.

Henriettes ektemann, Fridtjov Såheim (43), spiller også i serien, og forteller at de drøye scenene ble i meste laget for ham.

- Hun er ti ganger så rå i kjeften som de verste gutta. Jeg spilte selv i scenen og var utrolig flau. Jeg skal forholde meg til verdens drøyeste dame, som i tillegg er kona mi, sier Såheim til Dagbladet.


Henriette selv synes ikke det er noe problem å spille inn de drøye scenene.

- Det plager meg ikke å være så drøy under opptak, det er først i ettertid jeg får angst - når TV 2 ringer meg tre måneder etter og spør om det er greit at de bruker det på nettsidene sine, sier Henriette Steenstrup til Dagbladet.

Under innspillingen av «Nårje» var Henriette gravid med parets andre barn Billy (3,5 mnd), noe som er tydelig i en scene der hun grafser på Atle Pettersen kun iført undertøy.

- Jeg har en grense, men jeg vet ikke helt hvor den går. Jeg følger magefølelsen, og i den scenen var det viktigste å passe på at sloggien var på rett plass, sier Henriette til Dagbladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tilbake på skjermen etter fødselen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer