Demi Moore:

Var utro natten før bryllupet

Skuespilleren forsøkte å spolere sitt eget ekteskap.

SELVBIOGRAFI: Demi Moore røper en hel del i sin nye selvbiografi. Hun skriver blant annet at hun var utro natten før hun skulle gifte seg. Her med døtrene Tallulah Belle, Scout Larue og Rumer. Foto: Rob Latour/Variety/REX NTB Scanpix
SELVBIOGRAFI: Demi Moore røper en hel del i sin nye selvbiografi. Hun skriver blant annet at hun var utro natten før hun skulle gifte seg. Her med døtrene Tallulah Belle, Scout Larue og Rumer. Foto: Rob Latour/Variety/REX NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det har haglet med innrømmelser fra Hollywood-stjernen Demi Moore (56) etter at hennes nye selvbiografi «Inside Out» ble sluppet. Påstått utroskap, en rystende voldtekt og abortering i sjette måned er blant tingene Moore skriver om i boka. Men, det stopper ikke der.

56-åringen har vært gift tre ganger, blant annet med skuespiller Ashton Kutcher (41). Mens de fleste ekteskap starter relativt romantisk, og deretter kanskje går skeis underveis, skal visstnok Demis første ekteskap ha gått dårlig allerede før det startet.

Utro natten før

Demi Moore var bare 18 år da hun giftet seg med musikeren Freddy Moore (69) i 1980. Bryllupet skjedde ikke lenge etter at faren hennes døde.

Ifølge People sier filmstjernen at hun giftet seg med Freddy for å slippe å tenke på farens bortgang, men at hun den gang nektet å innrømme dette for seg selv.

- Natten før vi giftet oss, ringte jeg en fyr jeg hadde møtt på en filminnspilling, istedenfor å skrive ned bryllupsløftene mine, skriver Moore i boken.

VISTE BOKA: Demi Moore viste fram selvbiografien sin under en boksignering i New York nylig. Foto: NTB Scanpix
VISTE BOKA: Demi Moore viste fram selvbiografien sin under en boksignering i New York nylig. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hun forteller videre at hun snek seg ut fra sitt eget utdrikningslag for å dra til leiligheten hans.

- Hvorfor gjorde jeg det? Hvorfor dro jeg ikke til mannen jeg skulle forplikte meg til og være sammen med resten av livet mitt for å uttrykke mine tvil? Jo, fordi jeg ikke klarte å innse at jeg giftet meg for å distrahere meg fra å sørge over faren min, skriver hun, og fortsetter:

- Jeg følte at det ikke var rom for å tvile på det jeg hadde satt i gang. Jeg kunne ikke komme unna bryllupet, men jeg kunne sabotere det, innrømmer hun.

Ifølge Daily Mail har Demi Moores første eksmann uttalt at han skal lese boken hennes «så fort han kan», men har foreløpig ikke kommentert påstandene hennes.

Giftet seg to ganger til

Til tross for utroskapen, varte ekteskapet med Freddy i fem år.

Kort tid etter skilsmissen giftet hun seg med actionhelten Bruce Willis (64), som hun har døtrene Rumer Glenn (31), Tallulah Belle (25) og Scout LaRue (28) med. Etter 13 år som ektepar tok også dette forholdet slutt, men duoen klarte å beholde et godt vennskap.

I april var hun blant annet med og feiret eksmannens tiårsjubileum med hans «nye» kone Emma Willis (41).

Demis tredje ekteskap var med den 15 år yngre «Two and a Half Men»-stjernen Ashton Kutcher (41). Duoen var gift fra 2005 til 2011.

Bruddet var av det såre slaget, og i selvbiografien kommer hun med en rekke stikk til eksmannen.

«Utroskap og trekant»

Hun røper flere hendelser som hun hevder ledet opp til oppløsningen av ekteskapet etter seks år. Blant annet forteller hun at de mistet sin ufødte datter da hun var seks måneder på vei, og at hun og eksmannen hadde en rekke mislykkede prøverørsforsøk.

Hun hevder også at Ashton var utro minst to ganger, hvor en av affærene skal ha funnet sted i deres eget hus.

Vis mer

Videre skriver hun at Kutcher skal ha innrømmet utroskapen, uten å unnskylde seg, fordi han mente at ekteskapets grenser var uklare etter at Demi hadde godtatt å ha trekant tidligere i forholdet.

Trekanten fant angivelig sted etter ønske fra Ashton, og 56-åringen gir uttrykk for at hun egentlig ikke hadde lyst.

- Jeg ønsket å vise ham hvor kul og gøy jeg kunne være, skriver hun, og forklarer at hun ble med på trekanten av helt feil grunn.

- Skikkelig sint Twitter-melding

Tidligere denne uken kom Ashton Kutcher med en reaksjon på alle de sjokkerende avsløringene, ifølge Us Weekly.

Skuespilleren er nemlig i dag lykkelig gift med «That '70s Show»-kollegaen Mila Kunis (36), og sammen har de barna Wyatt (4) og Dimitri (2).

Tirsdag tok tobarnsfaren til sosiale medier, der han delte følgende melding med sine 18 millioner følgere:

- Jeg skulle til å poste en skikkelig sint Twitter-melding, men så så jeg på sønnen min, datteren min og kona mi, og slettet den, skrev han, etterfulgt av et rødt hjerte.

41-åringen skrev ikke mer enn dette, men Us Weekly mener Twitter-meldingen var siktet til ekskonas uttalelser ettersom den kom samme dag som selvbiografien ble lansert - og etter flere dager hvor media i forkant hadde delt historier fra boken.

LES OGSÅ: - Hun er veldig spesiell for ham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer