Var utro mot sin gravide kone

TV-stjernen dro på byen mens kona sov. Nå går det mot skilsmisse.

KORTVARIG EKTESKAP: Jenelle Evans giftet seg med Courtland Rogers i desember. Onsdag anmeldte hun han for vold. Han svarte ved å være utro.  Foto: All Over Press
KORTVARIG EKTESKAP: Jenelle Evans giftet seg med Courtland Rogers i desember. Onsdag anmeldte hun han for vold. Han svarte ved å være utro. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jenelle Evans (21) var 16 år og gravid da hun ble kjent gjennom realityserien «Teen Mom» på MTV. Sist uke avslørte hun at hun venter barn igjen, en måned etter at hun giftet seg med Courtland Rogers.

Sist helg var det slutt på idyllen for paret, som tidligere har slitt med narkotikaproblemer.

Søndag dro Courtland ut på byen og drakk seg full mens gravide Jenelle lå hjemme og sov. Onsdag leverte hun inn fem voldsanmeldelser mot ektemannen.

– Jeg vil skilles så fort som overhodet mulig, skrev hun på Facebook.

Courtland var tydeligvis ikke spesielt interessert i å vinne kona tilbake. Samme kveld la han nemlig ut en video på streamingtjenesten Stickam der han kysser brunetten Tiffany Knabe. I videoen skjeller han ut kona.

– Jeg sverger på at jeg ikke har slått henne. Hun finner på ting og så løper hun til eksen, sier den sinna ektemannen.

– Hun har vært utro! skrev han på Twitter samme dag.


Jenelle innrømmer at hun har besøkt eks-forloveden Gary Head, som tidligere har vært ilagt besøksforbud mot henne. Men hun nekter for at hun har vært utro med han. Gary underbygger historien.

– Jeg fortalte henne fra begynnelsen at jeg ikke kommer til å ha sex med henne. Jeg kan og kommer til å takke nei til sex. Selv om hun er eksen min trenger vi ikke å hoppe til sengs. Jeg er en venn, ikke en mannlig prostituert, skriver Head på Twitter. 

LES OGSÅ: Jenelle akuttinnlagt på sykehuset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer