Lamar Odom:

Var utro mot Khloé - det var ikke hele sannheten

Khloé Kardashians eksmann er åpenhjertig i ny bok.

GIR UT BOK: Khloé Kardashians eksmann, Lamar Odom, utgir i disse dager selvbiografien «Darkness to Light», hvor han forteller om både rusmisbruk, utroskap og sexavhengighet. Her er han og Khloé avbildet i 2012. Foto: NTB Scanpix
GIR UT BOK: Khloé Kardashians eksmann, Lamar Odom, utgir i disse dager selvbiografien «Darkness to Light», hvor han forteller om både rusmisbruk, utroskap og sexavhengighet. Her er han og Khloé avbildet i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den tidligere basketballspilleren Lamar Odom (39) har flere ganger skapt store overskrifter i kjendispressen. Det er blant annet en kjent sak at Lamar har hatt problemer med rus, noe som også skal ha vært en av grunnene til skilsmissen med Khloé Kardashian (34).

I disse dager er han aktuell med selvbiografien «Darkness to Light». Der åpner han opp om rusavhengigheten som nesten kostet ham livet, om utroskap og om sitt forhold til sex.

I boka forteller han blant annet at han har vært besatt av sex så lenge han kan huske.

- Sexavhengig

Det er People som har fått tilgang til boka som utgis om få dager.

Ifølge nettstedet skriver Lamar at han er sexavhengig og at han har hatt sex med mer enn 2000 kvinner. Flere av disse har vært strippere som han skal ha betalt for sex.

ÅPENHJERTIG: I sin kommende bok åpner Lamar Odom opp om både utroskap, dop og sexavhengighet. Foto: NTB Scanpix
ÅPENHJERTIG: I sin kommende bok åpner Lamar Odom opp om både utroskap, dop og sexavhengighet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det har vært for mange strippere til å kunne telle, skriver han, og fortsetter:

- Det var ingen stor greie, men jeg betalte dem som oftest. Jeg tenkte ikke mindre om dem av den grunn.

Han åpner også opp om rusavhengigheten. Selv om han i dag hevder å være rusfri, anser han seg fortsatt som avhengig.

- Jeg er ikke kvitt avhengigheten, jeg sliter fortsatt, men jeg vil ikke gå inn i mørket igjen, skriver han.

Åpner opp om utroskapen

I løpet av årene 39-åringen var gift med Khloé Kardashian, verserte det flere ganger rykter om at han var utro.

Blant annet hevdet advokaten Polina Polonsky at hun hadde hatt en seks uker lang affære med Lamar i løpet av sommeren 2013, kort tid før paret opprinnelig søkte om skilsmisse.

Kardashian kommenterte aldri utroskapsyktene mens de florerte som verst, men i en episode av «Keeping Up With the Kardashians» det påfølgende året, avslørte hun at hun visste om at ektemannen gikk bak ryggen hennes.

- På bursdagen min i fjor måtte jeg lyve til alle og si at jeg var sammen med ham, mens han egentlig var som sunket i jorden med en annen jente, fortalte Khloé til storesøster Kourtney (40).

EKSKJÆRESTE: Khloé og Lamar giftet seg knappe ni dager etter han gikk ned på kne i 2009. Ekteskapet stod ikke til å redde, og i 2016 ble de formelt skilt. Foto: NTB Scanpix
EKSKJÆRESTE: Khloé og Lamar giftet seg knappe ni dager etter han gikk ned på kne i 2009. Ekteskapet stod ikke til å redde, og i 2016 ble de formelt skilt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I et intervju med US Weekly, åpnet Lamar opp om både dop og utroskapsyktene. Det gjør han også i sin kommende bok, skriver People, og utdyper videre utroskapen i et intervju med nettstedet.

- Jeg ble sjokkert og flau. Jeg ønsket å ha det ugjort, men det går ikke. Denne syke ugjerningen var vanskelig å skjule … Jeg hadde et problem, sier han til People.

Havnet i koma

Lamar giftet seg med den verdenskjente realitystjernen i 2009, og var derfor ofte å se i «Keeping Up With the Kardashians».

Paret hadde også en egen realityserie: «Khloe and Lamar», som ble sendt i to sesonger.

Høsten 2015 slo nyheten om at basketprofilen og realitystjernen hadde blitt funnet bevisstløs på et bordell utenfor Las Vegas ned som en bombe i amerikanske medier.

Vis mer

Odom, som på denne tiden var fraseparert fra Khloé, hadde tatt en overdose og havnet i koma.

De første dagene var situasjonen betegnet som kritisk. Så, fire dager etter kollapsen, våknet han opp. 39-åringen måtte gjennom flere måneder med rehabilitering, der han blant annet måtte lære å gå på nytt etter bordell-kollapsen.

Som følge av Lamars nær-døden-opplevelse, avbrøt ekteparet skilsmisseprosessen. Først i 2016 ble Lamar og Khloé formelt skilt.

Også i nyere tid har Khloé Kardashian måttet takle utroskap - ved mer enn én anledning, denne gangen fra basketballstjernen Tristan Thompson (28) som hun har datteren True (1) med.

KARDASHIAN: Da Tristan Thompson og Khloe Kardasians datter True fylte ett år, ble eksene gjenforent etter utroskapsdramaet. Det gikk ikke helt knirkefritt for seg. Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg prøvde ikke å redde ekteskapet, og ville bare være rusa

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer