DREAM TEAM: Beyoncé møtte Jay Z da hun bare var 18 år. De var først gode venner, før de begynte å date etter halvannet år. I april 2008 giftet de to seg, og noen år senere fikk de deres første barn sammen. Foto: All Over Press
DREAM TEAM: Beyoncé møtte Jay Z da hun bare var 18 år. De var først gode venner, før de begynte å date etter halvannet år. I april 2008 giftet de to seg, og noen år senere fikk de deres første barn sammen. Foto: All Over PressVis mer

Var utro mot Beyoncé fem ganger

- Hvem er utro mot en kvinne så vakker som Beyoncé? Vel, jeg er den mannen, og det er noe som vil forfølge meg resten av livet.

SEOGHØR.NO: I 1993 møtte unge Beyoncè Knowles, som da var 12 år, nabolagsgutten Lyndell Locke under et kirkebesøk i hjembyen Houston i Texas.

Paret ble raskt kjærester, og hang sammen som erteris.

Men da Beyoncés musikk-karriere skjøt fart med jentegruppen Destiny's Child på 90-tallet, begynte tenåringsforholdet å vakle. I et intervju med britiske The Sun forteller Locke at han til slutt var utro mot Beyoncé:

- Jo større stjerne hun etter hvert ble, jo mer tenkte jeg at jeg ikke var god nok for henne. En dag, da hun var bortreist, dro jeg på byen med noen kompiser og endte opp med å ha sex med en annen dame. Over de neste årene var jeg utro mot henne fem ganger, men jeg fortalte henne ikke om det før etter at vi slo opp.

Bruddet var et faktum da Beyoncé var 17 år, og ikke lenge etterpå møtte hun drømmemannen Jay Z (43), som hun i 2008 giftet seg med i New York.

- Hvem er utro mot en kvinne så vakker som Beyoncé? Vel, jeg er den mannen, og det er noe som vil forfølge meg resten av livet. Da hun begynte å date Jay Z forsto jeg at jeg hadde mistet sjansen til noen gang å vinne henne tilbake, sier han videre i intervjuet.

Beyoncé har vært åpen om sin kristne tro, og ønske om «å spare seg til ekteskapet». Til nettstedet The Telegraph snakket hun åpenhjertig ut om valget, og om de to forholdene:

- Folk ville nok vært overrasket dersom de hadde visst hvor lite erfaring jeg har på det området. Da jeg var 12-13 år fikk jeg min første kjæreste, og vi var sammen til jeg var 17. På den tiden var det et langt forhold. Jeg har alltid vært veldig lojal, og moden for alderen. Selv om jeg var for ung til å kalle ham en ordentlig kjæreste - vi bodde ikke sammen, og vi hadde ikke.. du vet.. Det var den eneste erfaringen jeg hadde hatt med en gutt, og siden da har jeg kun hatt én annen kjæreste, og det er Jay.

I dag er altså den flotte artisten, som nylig feiret 32-årsdagen med familieferie på den spanske ferieøya Ibiza, lykkelig gift med hip hop-legenden Jay Z, og sammen har de datteren Blue Ivy Carter (20 mnd).

Lyndell Locke på sin side er i dag kokk, og bor fremdeles i hjembyen Houston. Se bilde av Lyndell og Beyoncé i anledning skoleballet her (ekstern lenke).

LES OGSÅ: Lille Harper Seven stjal rampelyset fra mamma