HETE NETTER I TIGERS HJEM: Servitrisen Mindy Lawton hevder hun i løpet av tiden som Tiger Woods' elskerinne hadde sex med ham fem forskjellige steder i stjernens Orlando-hjem. Foto: All Over Press
HETE NETTER I TIGERS HJEM: Servitrisen Mindy Lawton hevder hun i løpet av tiden som Tiger Woods' elskerinne hadde sex med ham fem forskjellige steder i stjernens Orlando-hjem. Foto: All Over PressVis mer

- Var utro mens kona var gravid

Servitrise hevder hun ble invitert på hete hjemmebesøk hos Tiger Woods.

SEHER.NO: Få dager etter at golfstjernen Tiger Woods skal ha betalt sin tidligere elskerinne Rachel Uchitel over sju millioner for å holde kjeft, rystes hans familie og fans av en ny utroskaps-skandale.

Servitrisen Mindy Lawton (33) - som jobbet på restauranten "Perkins" nær Tigers hjem i Orlando, Florida - sier til den britiske avisen News Of The World at hun i over ett år hadde sex med sportshelten.

Flere av de hete møtene skal ha foregått i hjemmet Tiger deler med sin svenske kone Elin Nordegren - mens kona gikk gravid med parets datter Sam (2).

Tiger inviterte ifølge Mindy henne med hjem første gang i 2006, etter å ha møtt henne i restauranten, hvor hun jobbet.

- Tiger åpnet garasjedøra, og vi gikk inn på kjøkkenet. Jeg kunne ikke se noen bilder av Tiger og kona, men det var en vegg med troféer. Deretter satte vi oss på en sofa og tok av hverandre klærne.

- Den første gangen var han veldig dominant og visste hva han ville ha. Da vi var ferdige, så jeg ut som en tøydukke, men vi smilte begge to.

Paret skal ifølge Mindy ha hatt sex i fem forskjellige deler av Tigers hus, i tillegg til i bilen og på hans kontor.

Mindy hevder hun traff Tiger helt fram til noen få uker før han fikk sitt første barn med Elin, men hevder golfstjernen aldri nevnte kona, da de to var sammen.

- Jeg fikk inntrykk av at det var et ulykkelig ekteskap. Hvorfor ville han ellers ligge med meg? Men vi snakket ikke så mye. Alt han var interessert i, var sex, sier hun til News Of The World.

Etter at datteren Sam ble født, skal Tiger ha brutt all kontakt med Mindy.

- Jeg forsto hvorfor, men det var sårende å bli dumpet. Jeg drømte om å bli den neste fru Woods, sier hun.

Tiger Woods har ikke kommentert Mindys uttalelser, men la tidligere denne uken en generell unnskyldning for sin oppførsel på sin offisielle hjemmeside.


Amerikanske medier har anslått at Elin Nordegren kan sitte igjen med over to milliarder kroner dersom hun skiller seg fra ektemannen.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!


LES OGSÅ: Så mye fikk hun for å holde kjeft om Tiger