FORNØYD: Kelly Brook smilte fra øre til øre da hun forlot en nattklubb i London lørdag kveld der hun hadde festet med eks-kjæresten Danny Cipriani.  Foto: Albanos / Hewitt / Splash News/ All Over Press
FORNØYD: Kelly Brook smilte fra øre til øre da hun forlot en nattklubb i London lørdag kveld der hun hadde festet med eks-kjæresten Danny Cipriani. Foto: Albanos / Hewitt / Splash News/ All Over PressVis mer

Var utro med seks kvinner - er tilgitt

Kelly Brook tok tilbake eks-kjæresten som bedro henne.

SEOGHØR.NO: I august dumpet Kelly Brook (34) rugby-kjæresten Danny Cipriani (26) etter sjokkavsløringen om at han hadde vært utro med seks kvinner. Kelly fant kjærestens telefon full av hemmelige meldinger og pornografiske bilder som han sendte til andre damer.

Men nå ser det ut til at den formfulle modellen har tilgitt sin utro eks-kjæreste og i helgen festet de to sammen i London. Paret var innom to ulike utesteder, men entret klubbene hver for seg i et forsøk på å lure fotografene.

- De var sammen med en gruppe venner, men de var mest opptatt av hverandre. De koste, kysset og tok bilder av seg selv, sier en kilde til The Sun.

AV-OG-PÅ: Selv om Danny Cipriani bedro henne med flere andre kvinner klarer ikke Kelly Brook å gi slipp på ham.  Foto: All Over Press
AV-OG-PÅ: Selv om Danny Cipriani bedro henne med flere andre kvinner klarer ikke Kelly Brook å gi slipp på ham. Foto: All Over Press Vis mer

De siste ukene skal Kelly og Danny ha snakket mye sammen, og selv om skjønnheten har datet andre menn, har hun ikke klart å komme over eks-kjæresten.

- Han såret henne, men mener fortsatt han er hennes livs kjærlighet og at de kan løse problemene sine. Det kan være starten på et nytt forhold, sier en kilde nær Brook.

Det er ikke første gang Kelly har tatt Danny tilbake. De var sammen i 22 måneder før de gjorde det slutt i juni 2010 og ble sammen igjen i januar i år før bruddet i august.

LES OGSÅ: - Jeg drikker mer for å takle stresset