- Var usikker på om jeg ville ha barn

Men ektemannens sterke ønske om å bli far fikk artisten Pink til å forandre mening.

VIL HA FEM BARN: Pink giftet seg med den tidligere motocross-proffen Carey Hart i 2006. Fem år senere fikk de datteren Willow, og nå ønsker sangfuglen seg flere barn. Foto: FAME FLYNET
VIL HA FEM BARN: Pink giftet seg med den tidligere motocross-proffen Carey Hart i 2006. Fem år senere fikk de datteren Willow, og nå ønsker sangfuglen seg flere barn. Foto: FAME FLYNET Vis mer
SEOGHØR.NO: Popstjernen Pink (33) og ektemannen Carey Hart (38) er stadig på farten i Los Angeles med sin søte hjerteknuser Willow (2).

Den lille familien elsker å dra på sykkelturer sammen eller leke på stranden, men sangfuglen avslører nå at hun lenge var i tvil om hun i det hele tatt ville ha barn.

- Jeg hadde øyeblikk hvor jeg ønsket meg barn med Carey. Jeg forelsket meg og tenkte «vi burde få barn sammen», men så forsvant det igjen, forteller hun i et intervju med GQ Australia.

Ektemannen var derimot fast bestemt på å bli far.

- Carey har alltid ønsket seg barn, og så fikk vi et og det er helt fantastisk. Det er det viktigste jeg noen gang har gjort i livet mitt.

Pink er fullstendig betatt av datteren, og elsker å starte dagen med å få en god klem fra henne.

- Det er det beste i hele verden. Hun er det kuleste som noen gang har skjedd med meg. Hun er både frekk og morsom, og nå har jeg noen som liker at jeg synger teite sanger hele dagen i tillegg. Hun dømmer meg ikke. Hun er trolig den eneste person som ikke dømmer meg.

Foreldrerollen har gitt «Trouble»-stjernen så mye i livet at hun nylig avslørte at hun ønsker seg en ungeflokk på fem, og at hun gjerne vil adoptere.LES OGSÅ: Pink var lett på tråden