Var ukysset før bryllupet

Den amerikanske realitystjernen satte foten ned for all fysisk kontakt i flere måneder. Lørdag kunne hun endelig kaste seg rundt halsen på ektemannen for første gang.

SPARTE KYSSET TIL BRYLLUPSDAGEN: Derick Dilard og Jill Duggar har vært kjærester i flere måneder, men ventet med å kysse hverandre til de ble gift. Foto: Twitter
SPARTE KYSSET TIL BRYLLUPSDAGEN: Derick Dilard og Jill Duggar har vært kjærester i flere måneder, men ventet med å kysse hverandre til de ble gift. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Jill Duggar (23) har sammen med sine 18(!) søsken og foreldre Michelle (47) og Bob (48)  blitt TV-stjerne i USA gjennom serien «19 Kids and Counting».

TV-STJERNER: Gjennom TV-serien «19 Kids and Counting» har ekteparet Bob og Michelle Duggar og deres 19 barn blitt TV-kjendiser i USA. Foto: All Over
TV-STJERNER: Gjennom TV-serien «19 Kids and Counting» har ekteparet Bob og Michelle Duggar og deres 19 barn blitt TV-kjendiser i USA. Foto: All Over Vis mer

Lørdag stiftet hun sin egen familie, da hun giftet seg med kjæresten Derick Dilard.

Men det var ikke bare den store søskenflokken på gjestelisten som fikk oppmerksomhet på den store dagen.

Til tross for at de har vært kjærester siden 2013, hadde de to dypt religiøse realitykjendisene ikke kysset hverandre før de hadde blitt viet.

- Vi prøvde å få datingen vår til å fokusere på kommunikasjon og det å lære hverandre bedre å kjenne, ikke det fysiske aspektet, sier Jill til Us Weekly.

Paret møttes gjennom Jills far.

Bob og Michelle Duggar sier til Us Weekly at de alltid sørger for at deres døtre og sønner har med seg en anstand, når de drar på stevnemøter.

- Er man alene sammen med en av det motsatte kjønn, kan det føre til sterke følelser og det igjen kan lede til «hanky-panky».

- Vi sparte ikke vårt første kyss til bryllupsdagen, og det angrer vi på. Vi burde gjort det, sier de to.

LES OGSÅ: Michelle (47) ønsker seg barn nummer 20

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer