FLAU FORTID: Det er liten sjanse for at vi får se Charlotte Thorstvedt lettkledd på en forside igjen. Foto: FameFlynet
FLAU FORTID: Det er liten sjanse for at vi får se Charlotte Thorstvedt lettkledd på en forside igjen. Foto: FameFlynetVis mer

Var ukomfortabel med lettkledd-bildene

Charlotte Thorstvedts tid som lettkledd forsidemodell skal være over.

SEOGHØR.NO: Charlotte Thorstvedt (26) er en dame med mange jern i ilden. Hun jobber for tiden som moteredaktør i magasinet Det Nye, men tidligere har hun jobbet både som modell, DJ og programleder.

Lørdag debuterte 26-åringen som feministforfatter med essayet #SELFIE, som en del av Aschehoug forlags stemmeretts-jubileumsserie «Stemmer». Her bruker hun sine egne erfaringer fra yrkesliv og studier til å forstå vår tids fokus på selveksponeringsjag, seksualitet og status.

Da Charlotte jobbet som modell stilte hun lettkledd på reklamebilder og i ulike blader, og for herremagasinene Alfa, Mann og Massiv prydet hun forsidene uten mye klær.

- Jeg følte meg ukomfortabel i situasjonen, men heldigvis gjorde jeg ikke noe som er så drøyt at det vil følge meg resten av livet. Når det ble for langt utenfor komfortsonen min, satte jeg ned foten, forteller hun i et intervju med Dagbladet.

Videre sier Thorstvedt at hun som tenåring ikke visste hva hun gikk til da hun startet som modell, og at hun romantiserte yrket. Avisa skriver at hun i dag skal være flau over de lettkledde bildene.

– Med den kunnskapen jeg sitter på i dag ville jeg nok ikke stilt opp på disse bildene, sier hun til Dagbladet.

LES OGSÅ: - Man trenger ikke gå med hele magen ute

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.