Var sykelig sjalu - og utro

Jennifer Lopez' havarerte ekteskap stod i alvorlig fare allerede for flere år siden.

<strong>I HARDT VÆR:</strong> Ekteskapet til Jennifer Lopez og Marc Anthony skal ha vært på gyngende grunn i flere år - blant annet på grunn av utoskap og alkoholmisbruk fra Anthonys side. Her er paret avbildet på en galla til ære for den avdøde designeren Alexand Foto: Stella  Pictures
I HARDT VÆR: Ekteskapet til Jennifer Lopez og Marc Anthony skal ha vært på gyngende grunn i flere år - blant annet på grunn av utoskap og alkoholmisbruk fra Anthonys side. Her er paret avbildet på en galla til ære for den avdøde designeren Alexand Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Forrige helg ble det kjent at popdivaen Jennifer Lopez (41) og artistektemannen Marc Anthony (42) skal skilles etter syv års ekteskap.   

Spekulasjonene rundt hva som kan ha forårsaket bruddet har vært mange siden nyheten ble kjent. Det siste ryktet i rekken er at superparets ekteskap skal ha vært nær sammenbrudd allerede for to år siden. Ifølge en kilde til UsWeekly hadde nemlig Anthony en het affære med en flyvertinne han møtte på et privatfly i 2009.

- Marc og Jennifer gjorde det nesten slutt på grunn av utroskapen, sier kilden til magasinet.

De to artistene, som har tvillingene Max (3) og Emme (3) sammen, bestemte seg imidlertid for å bearbeide og takle den pikante situasjonen.

- Jennifer ville egentlig gå fra ham da, men Marc tigget henne om å bli. De gikk til ekteskapsrådgivning og hun bestemte seg for å gi forholdet en ny sjanse. Han var jo en hun virkelig elsket, forteller en annen kilde til UsWeekly.


 
Både utro og sjalu
Ironisk nok var Anthony til gjengjeld svært sjalu på sin flotte kone - både karrieremessig og når det gjaldt hennes forhold til andre menn. 42-åringen skal ha hatet konas image som sexsymbol, og gjort sitt beste for å kontrollere garderoben så vel som karrieren hennes.

Ifølge UsWeekly var smørsangeren bare paranoid og skal ikke ha hatt noen grunn til å frykte at kona skulle ha en affære selv. Modellen William Levy, som spilte mot Lopez' i den sexy musikkvideoen «I'm Into You», har i hvert fall avvist ryktene om at de to har hatt en affære. Det amerikanske kjendismagasinet mener at Anthonys kontrollerende oppførsel og destruktive paranoia, ved siden av hans luftige affære, bidro til ekteskapets havari.Syndebukk med godt øye til sexy eks
De fleste spekulasjonene rundt bruddet ser altså ut til å gå i Lopez' favør. Ifølge PerezHilton
hevder en kilde at Anthony dessuten misbrukte alkohol jevnlig, og at den 41 år gamle skjønnheten stadig måtte kaste sin alvorlig berusede ektemann på dør.

Ifølge en kilde til OK!Magazine skal Anthony også ha vist mindre hensyn til sin kone den siste tiden. I løpet av de siste månedene skal han nemlig ha tilbragt stadig mer tid sammen med sin vakre ekskone, tidligere Miss Universe Dayanara Torres (36).

- Dayanara pleide å føle at hun gjemte seg siden Marc måtte snike seg rundt for å få vært sammen med barna deres. Men de siste månedene har det forandret seg. Nå møter han barna jevnlig, og han besøker ikke bare barna - men også Dayanara, noe Jennifer ikke har vært begeistret for, hevder kilden.

Anthony og Torres var gift fra 2000 til 2004, og de har sønnene Cristian (10) og Ryan (7) sammen. Smørsangeren skal forøvrig ha giftet seg med Lopez kun fire dager etter at skilsmissen fra Torres var sluttført...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er de endelig på bryllupsreise  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer