HEISTRØBBEL: - Jeg sto fast i heisen, jeg. Men nå er jeg her - så det blir nyheter! sa Christine Korme da hun kom inn i "God morgen Norge"-studioet. Foto: TV 2
HEISTRØBBEL: - Jeg sto fast i heisen, jeg. Men nå er jeg her - så det blir nyheter! sa Christine Korme da hun kom inn i "God morgen Norge"-studioet. Foto: TV 2Vis mer

Vår Staude ventet - og ventet

TV 2s nyhetsanker satt fast i heisen under direktesending...

SEHER.NO: Det ble en noe svett morgen for nyhetsanker i TV 2, Christine Korme, da hun fredag skulle bringe siste nytt til morgenglade nordmenn. Da hun like før halv åtte skulle ta sin vante tur inn til "God morgen Norge"-programlederne Vår Staude og Jan Øyvind Helgesen, gikk det nemlig nesten galt - i hvert fall tidsmessig.

Det hele startet ved at det som så ut som en smånervøs Vår Staude kastet noen blikk på klokken sin. Noen sekunder senere kom derimot nyhetsankeret, noe heseblesende, og satte seg ned i sofaen.

- Jeg sto fast i heisen, jeg. Men nå er jeg her - så det blir nyheter! sa hun umiddelbart.

Til Seher.no forsikrer Christine Korme at det ikke var noe dramatisk med den nesten-fatale heisturen.

- Jeg jobber i TV 2 Nyhetskanalen jeg, vet du, og vi er for sene nesten hver dag, vi. Nei da, men det var ingen dramatikk i dette, forteller hun.

Ifølge henne selv var det nemlig ikke slik at heisen hadde sluttet å fungere, eller at den stoppet mellom to etasjer.

- Nei, TV 2-heisen brukes av mange andre, den sto bare lenge. Den er treg, så jeg rakk ikke inn i studio helt i tide, smiler Korme til Seher.no.

Har du et tips om Norske talenter? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Bløffer om Norske talenter