Vår Staude blir mamma

TV 2-programlederen og kjæresten Knut Holmann blir foreldre i august.

PROFILERT: Vår Staude har jobbet i TV 2 siden 1992, og har blant annet bakgrunn som nyhetsanker og Washington-korrespondent. Foto: TV 2
PROFILERT: Vår Staude har jobbet i TV 2 siden 1992, og har blant annet bakgrunn som nyhetsanker og Washington-korrespondent. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Det var under gårsdagens "God morgen, Norge" at den profilerte programlederen Vår Staude (40) avslørte for seerne at hun var gravid, skriver VG.


Programlederen, som nylig kom hjem fra en tre-ukers ferie i Malaysia, valgte selv å gå ut med nyheten, etter ar medprogramleder Nils Gunnar Lie klappet henne på den voksende magen og sa at det nok ikke skyldes maten i Malaysia.


Staude og kjæresten, OL-helt i padling Knut Holmann (38), har vært kjærester i litt over to år, og til høsten venter de altså sitt første barn sammen.


- Vår er gravid og det ønsket hun å fortelle seerne våre på lufta. Nå har hun sagt det hun ville si. Det er egentlig litt ferskt for oss alle. Ingen i redaksjonen visste noe som helst om dette på forhånd, så det var en stor overraskelse. Vi synes dette er veldig hyggelig for Vår, sier "God morgen, Norge"-redaktør Ida Dypvik til VG.


Og selv om kjæresten hans innrømmet graviditeten på direktesendt TV, var Holmann ikke fullt så villig til å snakke


- Jeg har ikke noe å si utover det dere vet fra før, sier han.


Fra før av har Vår døtrene Anniken (7) og Malin (9) med eks-mannen Jon-Kristian Prietz.
LES OGSÅ: Prins Charles blir bestefar!


Se Hollywoods kjendisbabyer i vår bildespesial!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer