- Var sønderknust over å bli kuttet ut av faren

Sylvester Stallone skal ha kuttet kontakten med sønnen.

DEPRIMERT: - Han innrømmet overfor andre familiemedlemmer at han var sønderknust over at han tydeligvis var kuttet ut av farens liv, sier en venn om Sage Stallone, som døde 36 år gammel.  Foto: FameFlynet Norway
DEPRIMERT: - Han innrømmet overfor andre familiemedlemmer at han var sønderknust over at han tydeligvis var kuttet ut av farens liv, sier en venn om Sage Stallone, som døde 36 år gammel. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sylvester Stallone (66) snakket mandag for første gang om sin sønn Sages tragiske bortgang.

- Dette forferdelige tapet vil vi føle resten av våre liv. Sage var vårt første barn og var sentrum i universet, og jeg ber derfor ydmykt om at alle lar min sønns minne og sjel være i fred, sa en sorgtung Stallone til nettsiden TMZ.

Men ifølge The Sun skal far og sønn ha hatt lite kontakt den siste tiden, og Sage (36) skal ha blitt svært deprimert da faren nektet å ta imot bursdagshilsninger fra ham tidligere denne måneden. Sage skal ha forsøkt å få tak i sin far gjentatte ganger uten å nå igjennom.

- Han innrømmet overfor andre familiemedlemmer at han var sønderknust over at han tydeligvis var kuttet ut av farens liv. Sage idoliserte faren, men de hadde glidd fra hverandre, sier en venn ifølge The Sun.


Sage var Stallones eldste sønn, og de to spilte blant far og sønn sammen i Rocky V. Obduksjonen er ikke klar, men det spekuleres i at han døde av en overdose i sitt hjem i Hollywood, og at han kan ha ligget død i flere dager før noen fant ham.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi vil føle det forferdelige tapet resten av livet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer